מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות יקרותתמי21/02/2012
בתור מטופלת של דר שחר קול
רוצה להגיד שהוא רופא מספר 1
הייתי אצל המון רופאים
אצלו הצלחנו אחרי פעם ראשונה!
ויש לי תאומים חמודים בני 2וחצי!
אז מכל הלב ממליצה בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנות יקרות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/02/2012אני מסכים מאוד על מה שכתבת.
אך קול הוא בחיפה ומה עם המטופלות בתל אביב?
את מציעה שיסעו לחיוכה או יפנו אלי שאני רופא מספר 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיסעו לחיפה
תמי21/02/2012הוא שווה את זה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר
תמי21/02/2012לא כל מה שנאמר באתר
חייב לקבל תגובה שלך גם אם אתה אומר את זה בהומר לפעמים זה לא מצחיק אף אחד אז אולי לפעמים פשוט תדלג על דברים גם אם מאוד בא לך להגיב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2012זה לא מדור פרסומי פה אלא מדור פורום וכל מי שתפרסם תקבל תגובתי.ומה שכתבתי זה לא בהומור. הבנת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2012זה לא מדור פרסומי פה אלא מדור פורום וכל מי שתפרסם תקבל תגובתי.ומה שכתבתי זה לא בהומור. הבנת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיי בתגובה
מירב22/02/2012מה זה ? ממש איום ! לאיזה רמה יורד פרופסור חבל שבאונברסיטה לא מלמדים גם להיות בן אדם .... !
מי פירסם? סהכ המלצתי ... וזאת זכותי המלאה ! הבנת את זה?
אתה ממש אדם מסכן אתה לא יכול ולא יודע לפרגן לקולגות שלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב להמון בנות פרופ' בידר הוא אחד
נטע29/02/2012מעל כולם!!!!!!!!!!! תודה על ההמתלצה אבל אני מאשדוד לא אסע לחיפה ... גם ככה המסע קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן22/02/2012מירב שלום
פרופ' בידר צודק זה לא מדור שבא לפרסם רופאים מי יותר טוב ומי פחות טוב .
כל הרופאים בפורום הינם טובים .
פרופ' דוד בידר צודק הפורום בא לענות על תשובות לשאלות בנושא פוריות וחבל לבזבז את זמנם היקר של הרופאים בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושבת שזה המקום לפרסומת
אני22/02/2012לעומתך..ודאי יש הרבה שלא הצליחו..
ועם כל המומחיות יש עוד דברים, שלא לכל אחת הוא מתאים...
אז אנא ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורומים זה מקום מצויין להמלצות
מלני22/02/2012שלום,
הרבה פעמים בתור מטופלת את רוצה לשמוע המלצות על רופאים, אני ממליצה בחום על רופא מסויים שלדעתי הוא אלוף העולם מצד שני אחרת חושבת שזה שהוא מזיע וקצת מסריח זאת בעיה קריטית שהיא לא מוכנה לסבול, כל אחת והרופא שמתאים לה , הרי ברור שכל רופא שמגיע לעמדה כזאת הוא מבחינה טכנית רפואית מעולה, השאלה היא מבחינה אנושית אם הוא מתאים לך,האם יש את ה"קליק" ולכן הרבה פעמים בפורומים את קולטת מי יותר מתאים לך מבחינה אנושית ומי פחות , ונראה לי שהפורום המצויין הזה הוא מקום מצויין למטופלות להמליץ על הרופא שלהם ולכן לדעתי אין צורך לכעוס כל כך על מטופלת שמספרת את סיפור ההצלחה שלה ומי הרופא שעזר לה להצליח במסע הזה...
כמובן שזו רק דעתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות יקרות
תמי22/02/2012בתור אחת שעברה הרבה טיפולים
והיה לי מאוד קשה סהכ בתור אחת כמוכן רציתי להמליץ על רופא
שמאוד אהבתי... זה הכל! היחידה שהבינה את זה נכון זאת מלאני!
ופרופסור בידר אחד שלא יודע לפרגן אז זאת ממש בעיה שלו
עוד לא ראיתי פה רופא אחד שמגיב בצורה כל כך מגעילה כמוהו לכל מיני דברים
שיש כאן בפורום הזה !
תמיד תשובות ציניות ועוקצניות
ללא רגש...
אז מי שרוצה שתקבל המלצה ומי שלא אז לא ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאמינה שאני מגיבה...
אילה23/02/2012למירב.. אם כל האמפטיה למצב שלך כי אני גם "חברת מועדון" לדעתי סתם לקחת קשה את התגובה של פרופסר בידר... הוא בסך הכל אמר שהרופא נמצא רחוק ...
ואין ספק שמבחינתך הוא הרופא כי זה הצליח לו בפעם הראשונה ולך? (הרי עברת כבר הרבה טיפולים....)
בכל מיקרה אני מבינה את הרגישות לתגובה כי במצב שלנו ציניות זה לא הכי מבוקש..
בהצלחה לכל בנות הפורום.......ולך מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאמינה שאני מגיבה... - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2012פרופ' בידר - מספר אחד בין חדרה לגדרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאמינה שאני מגיבה... - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2012במקור אני מחדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין איסור להמליץ על רופא
המומה03/03/2012אין שום איסור חוקי להמליץ בפורום על רופא כזה או אחר.
פרופ' בידר לא מבין שכמה שיהיה מקצועי ככל שיהיה, התגובות שלו כל פעם מחדש גורמות להרמת גבה שמדובר ברופא, ועוד בדרגת פרופ'.
כמו שנכתב כאן כבר, הקליק בין הרופא לפציינטית הוא החשוב, ופרופ' בידר, ככל שתענה תשובות בוטות כאלה ותשובות מתחכמות או מביכות לכל מיני שאלות של המטופלות- בוודאי לא תעשה לעצמך שירות יותר טוב.
וכאן היתה לא סתם המלצה על רופא, אלא על רופא מהפורום!!!
האם ד"ר בידר חשב שרופא מהפורום ישמח לראות הודעה כזאת כאן?
האם פרופ' בידר ימחוק או מחק הודעות כאלה הנוגעות אליו או העיר עליהן?
דיי. האינטרנט והפורומים זה מקום לייעוץ עם הרופאי,ם ובו-זמנית לתת עצות למשתמשי הפורום האחרים, בעיקר כשאנחנו כל כל זקוקות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמומה את מדהימה
תמי04/03/2012אני מרגישה בדיוק אותו דבר!
תודה רבה לך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)