בבקשה מוזר לי מאוד- לא מצליחה להבין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה מוזר לי מאוד- לא מצליחה להבין
    כרמל29
    29/02/2012

בעבר הריון שלא צלח- הפלה שבוע 19 בעקבות מומים.
    7 חודשים מנסים להרות ובחודש הקודם קיבלתי איקקלומין כדור ליום. . ב- US זקיק אחד ו- E2 3500. מה קורה שם? זה לא גדול מדי?
    לאורך כל התקופה שעשיתי מעקב זקיקים היה תמיד זקיק אחד (ללא התערבות תרופתית) ומלבד פעם אחת תמיד הזקיק בצד ימין.
    1. זה לא מוזר שזה רק בצד ימין?
    2. מה פשר גובה הערך של E2 עם זקיק אחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה מוזר לי מאוד- לא מצליחה להבין - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    02/03/2012

בהחלט יתכן שהביוץ אינו סימטרי ,כלומר כל פעם מצד אחר אלא פעמים חוזרות באותו צד
    הערך של האסטרוגן בסדר גם לזקיק אחד גדול, יתכן שיש עוד זקיקים קטנים יותר התורמים גם הם לרמת האסטרוגן
    אין בעייה
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב- הפעם עם גונל F

לד"ר כהנא
    03/03/2012

האיקקלומין היה לפני חודש וקצת. במחזור שאח"כ קיבלתי גונל F לשבוע במינון של 75 כל יום (יום אחד הזרקתי 150 בטעות), גם הפעם זקיק אחד (כמו במחזור טבעי ללא התערבות). ה- E2 היה אלף. בוצעה הזרעה.
    זה לא נמוך מדי זקיק אחד? אולי אני לא מגיבה? חשוב לי לציין שפרופיל הורמונלי היה תקין וגם בדיקת זרע לבעלי.
    אני עם פרדניזון בגלל מחלה אוטואימונית כבר שנתיים (15 מ"ג ביום). האם יכולה להיות בעיה בביציות כתוצאה מנטילת התרופה

שוב, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו