עזרה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    סיון
    01/03/2012

שלום, אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא:

אני בשבוע 17 נמצאו לי אבנים בכיס מרה + בעיות בתפקודי כבד אני לאחר ארוחה מקבלת כאבים נוראיים שנימשכים כמעט רבע שעה. אני עובדת במשרד פירסום בתור מפיקה במחלקת הגרפיקה העבודה מול קהל לקוחות נסיעות וישיבה ממושכת ליד מחשב. בחודש האחרון כמעט ולא יכולתי לעבוד בגלל הכאבים, רופא כירורג המליץ על שמירת הריון לרופא נשים, רופא תעסוקתי המליץ על שמירת הריון לרופא נשים, איך רופא הנשים לא רואה לנכון להוציא אותי לשמירת הריון, רציתי לציין שבשבועיים האחרונים אני כמעט ולא אוכלת כי זה הפתרון היחידי שנימצא כאשר אני בעבודה, אני מגיעהלמצבים בסוף יום עבודה של תשישות עד עילפון (בבית התעלפתי פעמיים) אין לי בררה כי כאשר אני לא אוכלת אני לא מקבלת כאבים ואז אני יכולה לתפקד ליד הלקוחות ובמרוץ של העבודה.

רציתי לדעת אם אני מועמדת בכלל, לשמירת הריון ולמי אני יכולה לפנות עם רופא הנשים שלי לא נותן לי מענה.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    02/03/2012

רופא הנשים שמכיר אותך הוא הכתובת למתן ההמלצה
    יחד עם זאת האם עלה נושא כל ניתוח לכריתת כיס מרה, בהחלט ניתן לבצע ניתוח כזה בהריון ,התועלת עולה על הסיכון להפלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו