שאלה לפני הזרעה: e2 ופרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפני הזרעה: e2 ופרוגסטרון
    חני
    01/03/2012

שלום רב,
    אני בת 38 ללא ילדים בטיפולי הפרייה (fsh 13), אבל החודש אני נחה בלי הורמונים וטיפולים, לאחר שאיבה והחזרה בחודש שעבר. לכן החודש החלטנו לנסות רק בהזרעה, ללא הורמונים.
    אתמול עשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד במטרה לצפות את הביוץ לקראת הזרעה. יום 13 למחזור , זקיק 20 רירית 6.7 , אסטרדיול 428 ופרוגסטרון 4.1. אמרו לי לבוא להזרעה היום אחר הצהריים.
    בכל זאת יש לי הרגשה לא מוסברת שמאז אתמול להיום הביוץ כבר חלף.
    מה דעתך? מה עולה מהנתונים? האם נתוני האסטרדיול והפרוגסטרון מעידים על קרבה לביוץ או על זה שיש עוד יום יומיים?
    ובאופן כללי לידע כללי לעתיד: בבקשה בבקשה, מהי דרגת האסטרדיול ופרוגסטרון שמעידות שהביוץ ממש קרוב?
    תודה רבה, חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפני הזרעה: e2 ופרוגסטרון - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    02/03/2012

לחני שלומות,

לפי הנתונים שמסרת מועד ההזרעה שנקבע לך הינו מתאים לנתונים האולטרסונוגרפיים והרמות ההורמונליות. אין ערכים אבסולוטיים של אסטרוגן ופרוגסטרון לקראת הביוץ ומדי חודש בחודשו יש לבצע השוואה בין רמות ההורמונים לבין גודל הזקיקים כדי לקבוע את מועד הביוץ המשוער או לתת זריקת אוביטרל, אשר מכתיבה את מועד הביוץ בין 24-36 שעות מאז ההזרקה.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו