מחלת חום לאחר קבלת תשובת בטא חיובית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחלת חום לאחר קבלת תשובת בטא חיובית
    טל
    03/03/2012

בת 42, אני נמצאת ביום ה - 13 לאחר החזרת עוברים, IVF שמיני.

אתמול, לאחר בדיקת הבטא הראשונה (12 יום לאחר החזרת עוברים), שהתוצאה שלה היתה 149, עלה לי החום עקב צינון (נזלת וצריבה בגרון) ל 37.3 צלזיוס (חום הגוף הרגיל שלי הוא 36.7-36.8)

היום (יום שבת) , לאחר כ 24 שעות שבהן החום לא ירד, אך חלה הרעה בתחושתי עקב הצינון, לקחתי טבליית אקמול אחת, משום שהייתי מאוד לחוצה.

אני בכל מקרה מאוד מאוד מודאגת, משום שזוהי הפעם הראשונה שבה התוצאה חיובית. האם נהגתי נכון כשלקחתי את האקמול, או שהיה עליי לחכות? ממה עלול להיגרם לעובר נזק גדול יותר? מהאקמול או מהחום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת חום לאחר קבלת תשובת בטא חיובית - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    04/03/2012

לטל שלומות,

ראשית, מזל טוב על ההריון המוצלח. אין ספק שאקמול איננו מסכן את ההריון, בכל מינון שהוא, ואילו החום מזיק מאוד לתהליך ההשרשה וההתבססות ההריונית. תמשיכי עם 2-3 אקמולים ליום כדי להוריד את החום בצורה אגרסיבית ותפני לרופא המשפחה כדי שיבצע בדיקות לסיבת החום, ובמידת הצורך יוסיף גם טיפול אנטיביוטי כדי לסיים את המחלה הזיהומית.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו