שימוש באיקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שימוש באיקקלומין
    אורית
    04/03/2012

שלום,
    החודש זה הפעם הראשונה שאני אמורה להשתמש בכדורים אלו.
    אנחנו מנסים מעל לחצי שנה ולאחר בדיקות אצל שנינו לא נמצאו בעיות מהותיות מלבד מורפולוגיה 6% אצל בעלי.
    אני ובעלי נמצאים בשני קופות חולים שונות.
    פנינו לרופא פוריות בקופ"ח כללית שאליה בעלי משוייך במטרה לדעת איך מתקדמים בשירותי הקופה וזה שטען שאין בכלל שום בעיה בשל ריכוז הזרע/תנועתיות וכו'.
    לאחר שיחה והסבר נתן לי מרשם לאיקקלומין וביקש רק שנירגע.
    קראתי באינטרנט שהדיעות חלוקות לגבי האיקקלומין כי אפשרי שהרירית תהיה דקה יותר.
    בבדיקות גניקולוגיות קודמות אצל רופא הנשים לי נמסר לי כי "יש לי רירית יפה" ללא זוכרת שצוין מספר מדוייק לעובי שלה.
    לחודש הקרוב קבעתי אולטסאונד מעקב זקיקים +רירית כל יומיים החל מיום 11 למחזור ובדיקה אצל הגניקולוג שלי ביום 9 למחזור(שנקבע חודש מראש מכיוון והמחזור שלי בדר"כ 25-27 יום) לבדיקה דומה וקבלת הפניות.
    האם קיימת סיבה להתנגדות לאיקקלומין? האם מומלץ להקדים את התור אצל הגניקולוג למטרת התייעצות עימו?
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש באיקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באיקקלומין - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    04/03/2012

השימוש באיקקלומין עלול בשכיחות נמוכה לגרום לגדילה איטית של רירית הרחם
    אבל זה בהחלט מקובל לנסות טיפול בכדורים לפני מעבר לזריקות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו