מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיבוש הורמונלי?קרן04/03/2012
שלום,
בת 32 + 2, בניתוח קיסרי
הקטנה שלי ב1.8
בספטמבר האחרון, הריון מחוץ לרחם (בשבוע 6) טופלתי במטוטרקסט.
מאז כל חודש מחזור סדיר 27-28 יום (לפני ההריון החוץ רחמי כל 30-31 ימים)
ב7.2 אבי נפטר וקיבלתי באותו היום את המחזור - הקדים לי ב3 ימים.
5 ימי מחזור חזקים רגילים ואחרכ עוד 5 ימים עם דימומים הולכים וחוזרים
ביום 16.2.12 (יום הדימום האחרון) עשיתי א.ס שיצא תקין ובדיקת הריון בשתן שיצא שלילי.
ביום 28.2 בלילה (12 יום מאז שהפסיק לי הדימום) שוב קיבלתי מחזור חזק מאד שהפסיק ביום 3.3 (אתמול בבוקר) בשעות הערב ראיתי שוב דימום קל והיום כבר אין כלום.
הייתי היום אצל הרופא נתן לי לעשות מחר פרופיל הורמונלי ובדיקת בטא.
האם יכול להיות שמדובר בשיבוש הורמונלי ?
האם יכול להיות שכל זה קורה מהמצב הנפשי הקשה שלי לאור פטירתו של אבי והגוף מבטא את זה באמצעות הדימומים?
האם יש מקום לדאגה? האם בדיקת הפרופיל ההורמונלי 6 ימים מיום המחזור יתן תשובות אמינות?
אודה מאד לכל תשובה בעניין.
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי. אפשר תשובה בבקשה...
קרן04/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש הורמונלי? - תגובה
פרופ' דב פלדברג04/03/2012לקרן שלומות,
אין ספק שמדובר בשיבוש הורמונלי, קרוב לודאי על רקע הלחץ הנפשי אותו עברת עם פטירת אביך. אכן תבצעי את הפרופיל ההורמונלי ובמידה ולא יהיו ממצאים מאירי עיניים אני ממליץ על חודש של גלולות כדי להחזיר את השחלות למצב של איזון, ולאחר קבלת המחזור להתחיל שוב בהשראת ביוץ.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מעבדה
קרן05/03/2012תודה רבה על התשובה
אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לתשובות בדיקת הדם ביום ה7 למחזור
LH 5.90
FSH 6.70
PROLACTIN 94
פרוגסטרון 1.7
TESTOSTERONE - TOTAL 0.9
DHEA SULPHATE - 6.89
בלוטת המגן תקינה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין E2-187 ----תודה
קרן05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתם אותי..בבקשה תשובתכם..תודה
קרן06/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)