רירית קטנה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית קטנה
    חן
    04/03/2012

בת 43, ילד בן 7 ספונטני, בגיל 39 תרומת ביצית ממנה יש לי בת נפלאה, מנסה כבר 3 שנים ללא הצלחה, כאשר לפני שנתיים הריון עצמוני והפלה שאחריה לדעתי הרירית לא משתקמת. כל הבדיקות, פיפל, היסטרוסקופיה אבחנתית תקינות.

כרגע ביום 21 למחזור על לצורך החזרת מוקפאים.

שבוע ראשון 3 אסטרופם ליום, ביום השמיני רירית 4.8(E2=891, פרוג<0.8)

שבוע שני 4 אסטרופם ליום ביום 15 רירית 6 (E2=1979, פרוג=0.8)

יום 18 - 4 אסטרופם, רירית 7 (E2=1574, פרוג<0.8)

היום, יום 21 - 4 אסטרופם, רירית 5.7(E2=1542, פרוג' 1.2)

רציתי לדעת מה משמעות התוצאות? למה הרירית קטנה ולמה יש ירידה

באסטרוגן? האם תקין שהפרוג' עולה? האם עדיין יש סיכוי לשינוי עובי הרירית ולבצע את ההחזרה המיוחלת?

אגב, רציתי לציין שהירידה באסטרוגן וברירית זו תופעה שחוזרת בכל הנסיונות האחרונים, שכשלו כמובן. האם יש איזו סיבה לירידות גם באסטרוגן וגם בהורמונים? אני רוצה להוסיף, שכאשר אני לא לוקחת את ההורמונים אני מגיעה לריריות יפות כמו 8 תלת שכבתית. יכול להיות שהורמונים לא טובים לי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית קטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית קטנה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/03/2012

ביום 18 כאשר הרירית הייתה 7 זה היה מספיק והיה צריך להתחיל פרוגסטרון ולהחזיר עוברים.
    ביום 21 כבר היית במין תהליך שאחרי ביוץ, וזאת עקב כדורי האסטרוגן שאת לוקחת ,נגרמה עליה בהורמון העושה ביוץ ולכן האסטרוגן ירד והפרוגסטרון עלה.ולכן הרירית ירדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל...

חן
    04/03/2012

האם ניתן עדיין לשפר את הרירית ואת ההורמונים ולבצע החזרה במחזור טיפול זה או שזה אבוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/03/2012

המחזור הזה אבוד והיה צריך לעשות כפי שכתבתי לך.
    צריך לחכות לוסת או דימום ולהתחיל עוד פעם, ולתת בזמן הנכון את הפרוגסטרון.
    המחזור הזה אבוד היות וכבר התרחשו בו תהליכים שאין מהם חזרה והרירית לא מוכנה לקבל עוברים עקב קפיצת הפרוגסטרון ולכן אין אפשרות של המשכיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו