בבקשה התייעצות!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה התייעצות!!!
    שירה28
    06/03/2012

היום אני ביום ה- 11 למחזור. אחרי גונל F מהיום ה- 5 למחזור ( 75 ו- 112 לסירוגין).
    אתמול ב- US ראו 2 מימין בגודל 10 מ"מ ו- 1 משמאל 12 מ"מ, רירית 7.1, פרוגסטרון קטן מ- 1 ו- E2 570. הרופא ביקש ממני להזריק כל יום 75 ולא לעלות במינון עד ליום חמישי הקרוב, היום ה- 14 למחזור.
    ביום חמישי לחזור על בדיקות דם ו- US. אני אמורה לעבור הזרעה רק ביום ראשון. ביקשתי מהרופא שלי שיעשה לי ליתר בטחון הזרעה ביום חמישי והוא מסרב. אני מקבלת וסת כל 28 יום. האם יש טעם להתעקש על זה שכן אני חוששת שההזרעה תהיה מאוחר מדי. יחסים הם לא רלבנטים בגלל טבילה במקווה שתהיה רק ביום שישי בערב.

חשוב לי לציין שבמחזור הקודם היה לי בדיוק אותו דבר רק עם זקיק אחד- נתנו לי אוביטרל ביום שישי בצהריים וביום ראשון בשעה 12:00 עשו לי הזרעה, היו ילסים כבר מיום שישי וזה לא צלח כמו שהבנתם.
    ביום שישי ושבת אין בדיקות.
    תודה,

שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה התייעצות!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה התייעצות!!! - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    06/03/2012

אני חושב שכדאי לסמוך על שיקול הדעת של הרופא המטפל
    בדרך כלל זקיק בשל הוא בסביבות 20 מ"מ ומעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו