איקקולמין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקולמין
    אורית
    07/03/2012

שלום,
    החודש זה הפעם הראשונה שאני אמורה להשתמש בכדורים אלו.
    אנחנו מנסים מעל לחצי שנה ולאחר בדיקות אצל שנינו לא נמצאו בעיות מהותיות מלבד מורפולוגיה 6% אצל בעלי.
    אני ובעלי נמצאים בשני קופות חולים שונות.
    פנינו לרופא פוריות בקופ"ח כללית שאליה בעלי משוייך במטרה לדעת איך מתקדמים בשירותי הקופה וזה שטען שאין בכלל שום בעיה בשל ריכוז הזרע/תנועתיות וכו'.
    לאחר שיחה והסבר נתן לי מרשם לאיקקלומין
    קראתי באינטרנט שהדיעות חלוקות לגבי האיקקלומין כי אפשרי שהרירית תהיה דקה יותר.
    בשיחהטלפונית עם רופא הנשים שלי נמסר שהוא לא בטוח שזו הדרך לטיפול מכיוון ונראה כי המחזורים תקינים.
    אני מאוד רוצה כבר להיכנס להיריון ואין לי כוחות לניסיונות כושלים וייאוש מיותר
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקולמין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקולמין - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    09/03/2012

לאורית שלומות,

נסיון טיפולי עם איקקלומין הינו תהליך מקובל עם אחוזי הצלחה נאותים ואני ממליץ בחום לבצע 3 מחזורי טיפול. במידה ולא יתרחש הריון לאחר חודשים אלו יש לפנות לרופא פריון שיבצע בירור מקיף ויחליט על מסלול טיפולי חדש כדי לקצר הליכים ולפתור את הבעיה במהירות האפשרית.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו