מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיהחסוי10/02/2008
שלום! אני אמורה לעבור בדיקת היסארוסקופיה השבוע. האם תוכלו לתת לי פרטים אודות הבדיקה? מה היא דורשת, האם מסובכת, מסוכנת, האם כרוכה בכאבים, דימומים, כמה זמן וכיו"ב. אני מאד בלחץ אז אודה לקצת רקע על מנת להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי10/02/2008הסטרוסקופיה היא הסתכלות לתוך חלל הרחם עם מכשיר אופטי שמוחדר דרך צואר הרחם לאחר שמרחיבים אותו במקצת. הפעולה נעשת בד"כ בהרדמה כללית ולכן אינה כואבת כלל. אם אין צורך להוציא פוליפ או להפריד הדבקויות, הפעולה קצרה ונמשכת כ 10 דקות. הסיבוכים נדירים בד"כ וקשורים בפגיעה מכאנים בצואר או ברחם ובזיהום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
חסוי11/02/2008האם הבדיקה כרוכה בכאבים לאחריה? מדובר על בדיקת היסטרוסקופיה לפרוסקופיה אבחנתית. האם ישנן השלכות לימים אחריה הדורשים מנוחה או משהו דומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי11/02/2008ההסטרוסקופיה אינה כרוכה בכאבים משמעותיים לאחר ההתעוררות מההרדמה. לפרוסקופיה -ביחוד אם יש בה גם פעולות כירורגיות, כואבת יותר. קחי בחשבון שתזדקקי למס' ימי מנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענבל12/02/2008שלום.
אני עברתי היסטרוסקופיה ללא הרדמה כללית זה נכון זה לא קל זה כואב בזמן הבדיקה שנעשית לדעתי תוך שלוש דקות אבל ברגע שהבדיקה הסתיימה חזרתי לעצמי ללא כאבים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי13/02/2008אני אמורה לעבור את הבדיקה (היסטרוסקופיה לפרוסקופיה) השבוע. ברצוני לשאול אילו הכנות לעשות לפני הבדיקה מלבד צום. האם מותר להיות עם איפור ועדשות מגע בזמן הבדיקה וההרדמה? ובמידה ומתגלות הידבקויות, כמה זמן יכולה להמשך הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי13/02/2008עדף להיות ללא איפור. את העדשות חייבים להסיר. לא ניתן להעריך מראש כמה זמן תמשך פעולה כירורגית אם תידרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)