בת 41.5, רוצה להרות מתרומת זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בת 41.5, רוצה להרות מתרומת זרע
    תולי
    18/03/2012

שלום,

אני רווקה בת 41 וחצי. לאחר שגמלה בליבי ההחלטה שלא לוותר על הורות, בחרתי תורם וביצעתי שתי הזרעות. לצערי שתי התשובות שליליות. בהזרעה השנייה אף קיבלתי טיפול תומך בדיקור סיני, לפני ואחרי ההזרעה.

הרופא שלי טוען כי הוא רוצה להמשיך בהזרעות, באופן טבעי, ללא מתן הורמונים (למעט אורביטרל) למשך כ4 הזרעות ורק אח"כ לתת הורמונים, להמשיך בהזרעות ורק לאחר מכן לעבור לIVF.

אני אמנם לאחר שני ניסיונות כושלים בלבד אבל עניין הגיל הוא מאד משמעותי.

האם עלי ללחוץ על הרופא לבצע IVF? גם כאן הרי הסיכויים להכנס מייד להריון לא גבוהים, והתחשב בגילי זה לא משהו שהייתי מעוניינת לדחות עוד ועוד.

תודה על מתן התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

תולי
    18/03/2012

ברצוני לציין כי מצבי הגופני תקין, FSH=4.1 .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    18/03/2012

לכל רופא יש את הגישה שלו
    באופן עקרוני ההתייחסות לאישה בגילך מכתיב לוח זמנים קצר יותר בין תוכנית טיפול אחת לזאת שאחריה
    לפני IVF רצוי לבצע הזרעה אחת או שתיים עם גרוי הורמונלי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר כהנא תודה על התשובה המהירה!

תולי
    18/03/2012

למעשה התייעצתי עם רופא נוסף אשר דעתו היתה שאין זמן להמשיך בדרך טבעית והוא אכן נתן לי גונל F לקחת מהמחזור הקרוב ושוב בהזרעה.מה הסיכוי להרות?...
    תודה, לילה טוב ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו