מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלות חוזרותיעל19/03/2012
בת 32, אחרי 4 הזרעות ו-5 הפריות שהסתיימו ב-4 הריונות כימיים.
+ הריון ספונטני בהפסקה מהטיפולים שהסתיים ללא דופק בשבוע 8.
חשש להידרוסלפינגס (למרות שכאמור הריתי ספונטנית).
מקבלת קלקסן אחרי ההחזרות למרות שהקרישיות תקינה.
כל הבדיקות תקינות - זרע, פרופיל הורמונלי, צילום רחם, היסטרוסקופיה, קרישיות, מחלות אוטואימוניות, קריוטיפ לשנינו - הכל תקין.
עשיתי גם פיפל.
הוחזרו כל פעם עוברים שונים - 4, 6, 8 תאים, בלסטוציסטים וכאמור זה או שלילי או הריון כימי שנופל מהר ובאופן טבעי.
נראה שהבעיה היא לא בהפריה אלא בהריון. הרופא שלי אומר שלא תמיד יודעים מה הסיבה וממשיכים לנסות, שאולי זה רק סטטיסטיקה ואולי זו בעיה שלעולם לא נדע אותה אבל שבסופו של דבר צריך להאמין וזה יקרה.
מה עושים? אני משתדלת להשאיר את התסכול בצד ולהתמקד במטרה אבל זה נהיה לי קשה יותר מחודש לחודש, נפשית וגם פיזית.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012אני בהחלט מבין את התיבול שלך ואני בטוח שגם הרופא המטפל שותף לה
בכל מקרה במידה וכל הבדיקות תקינות .יש טעם להמשיך ולנסות
זה יצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנא
יעל20/03/2012תודה רבה על העידוד. זה חשוב לי מאוד :-)
שתי שאלות אחרונות
מה סטט' ההצלחות של טיפולי IVF?
יש איזשהו מספר שעוצרים בו, או שממשיכים עד שמצליחים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא20/03/2012אין תשובה אחידה לכולם
יש מספר משתנים
בגדול אחוזי ההצלחה בלי קשר לגיל וסיבת אי הפריון נעם בסביבות 25-30 אחוז
אבל לכל זוג יש משתנים משלו המשפיעים על התוצאה
בשלב זה עדיין לא הייתי מרים ידיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)