דקפפטיל וזקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל וזקיקים
    שוש
    19/03/2012

שלום, אני עם אנדומטריוזיס. לקחתי דקפפטיל של 3.75 ב5.1 והוא השפיע; לאחר מכן עוד אחד ב5.2 ובבדיקה ב1.3 פחות מחודש מהזריקה היו 2 זקיקים של 12 מ"מ. לא ביצעתי מאז שום בדיקה. היום 19.3 אין סימן לווסת. מתי היא צפויה להגיע? (קיימנו יחסים מרגע היוודע הזקיקים). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקפפטיל וזקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל וזקיקים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/03/2012

הדקפפטיל מדכא הפרשת הורמונים סביב החודשיים וחצי כך שלא ברור לי מדוע לקחת את הזריקה ב 5.2.
    לזקיקים שנצפו באולטרסאונד אין שום משמעות ולא יהיה ביוץ זמן רב.
    תהליכי הביות יתעוררו סביבסביב מאי ועד אז אין סיכויים להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שוש
    19/03/2012

שלום רב, את הזריקה השנייה לקחתי כחלק מדיכוי ארוך (מאוד) לפני IVF ולשם הרגעת אנדומטריומה שגדלה. הרופא שגילה את הזקיקים טען שהזריקה האחרונה לא השפיעה/הוזרקה לא נכון ולכן הם נוצרו. מצד שני אני כן עם גלי חום. מה אני אמורה להבין מכל העניין הזה...ואיך נוצרו זקיקים תחת השפעת הדקפפטיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/03/2012

לא נוצרו זקיקים אלא פשוט זה ממצא דמוי זקיק שאין לו משמעות.
    מהזריקה השניה כחודשיים וחצי את בדיכוי שהוא משמש גם כאמצעי למניעת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שוש
    20/03/2012

תודה על תשובותיך
    לפי מה שאני מבינה, אפשר עקרונית להתחיל טיפול לIVF אם הממצאים הם רק "דמויי זקיקים"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/03/2012

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו