הפריהבגיל מבוגר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריהבגיל מבוגר
    shely
    19/03/2012

לצוות הרופאים שלום
    נישאתי בגיל מבוגר ולמרות זאת כמהה להבאת ילד משלי לעולם
    אני אומנם בת 47 אך המחזור סדיר כל 28 יום בפרופיל הורמונלי שנערך לי חוות דעת הרופאה שיש ביוץ תקין ופרופיל טוב וסיכוי טוב להרות למרות הגיל
    תגובת הגוף להורמונים היתה טובה
    אלא שעקב איטיות מסוימת של הזרע למרות שהשאר תקין ביותר ההריון לא תפס בהזרעות שניסינו
    הרופאה כעת הפנתה לצילום רחם ולעוד מס הזרעות אך חבל לי על כל זמן שחולף ומעדיפה לעבור להפריה בהקדם האפשרי
    אני יודעת שבארץ לא עורכים הזרעות עןם ביצית האישה מעבר לגיל 45 אך רציתי לברר האם בכל אופן מישהו מכם היה מוכן לתת לנו את ההיזדמנות היחידה שנותרה לנו להפריה בטיפול פרטי.אנו חרדגים ורק עם ביציותי שלי זו האפשרות שלנו
    מחכה לתשובה בדחיפות
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריהבגיל מבוגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריהבגיל מבוגר - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    19/03/2012

שלי שלום
    צר לי לאכזב אותך ,אך בכל העולם רופאים בעלי מצפון לא יטפלו באישה בגילך עם ביציות שלה
    מעבר לסיכוי הכמעט אפסי להרות ,הסיכוי לקחת הביתה ילד בריא הינו אפסי ,בגיל זה גם אם יש הריון הסיכון להפילו טבעיות ולמומחים מולדים הינו משמעותי.כולנו מכירים את הסיפורים על הריון ספונטני ומוצלח בגילאים אלו ,אך אלו ברמה של אנקדוטות
    אני מציע לשקול את נושא תרומת הביצית על מנת שתוכלי לממש את חווית ההריון וההורות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו