מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריהבגיל מבוגרshely19/03/2012
לצוות הרופאים שלום
נישאתי בגיל מבוגר ולמרות זאת כמהה להבאת ילד משלי לעולם
אני אומנם בת 47 אך המחזור סדיר כל 28 יום בפרופיל הורמונלי שנערך לי חוות דעת הרופאה שיש ביוץ תקין ופרופיל טוב וסיכוי טוב להרות למרות הגיל
תגובת הגוף להורמונים היתה טובה
אלא שעקב איטיות מסוימת של הזרע למרות שהשאר תקין ביותר ההריון לא תפס בהזרעות שניסינו
הרופאה כעת הפנתה לצילום רחם ולעוד מס הזרעות אך חבל לי על כל זמן שחולף ומעדיפה לעבור להפריה בהקדם האפשרי
אני יודעת שבארץ לא עורכים הזרעות עןם ביצית האישה מעבר לגיל 45 אך רציתי לברר האם בכל אופן מישהו מכם היה מוכן לתת לנו את ההיזדמנות היחידה שנותרה לנו להפריה בטיפול פרטי.אנו חרדגים ורק עם ביציותי שלי זו האפשרות שלנו
מחכה לתשובה בדחיפות
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריהבגיל מבוגר - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012שלי שלום
צר לי לאכזב אותך ,אך בכל העולם רופאים בעלי מצפון לא יטפלו באישה בגילך עם ביציות שלה
מעבר לסיכוי הכמעט אפסי להרות ,הסיכוי לקחת הביתה ילד בריא הינו אפסי ,בגיל זה גם אם יש הריון הסיכון להפילו טבעיות ולמומחים מולדים הינו משמעותי.כולנו מכירים את הסיפורים על הריון ספונטני ומוצלח בגילאים אלו ,אך אלו ברמה של אנקדוטות
אני מציע לשקול את נושא תרומת הביצית על מנת שתוכלי לממש את חווית ההריון וההורות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)