אם אפשר שאלה ממש דחופה..לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אם אפשר שאלה ממש דחופה..לפני שאיבה
    עידית
    23/03/2012

אני מטופלת בפרוטוקול ארוך עם דקפפטיל ופיוריגון
    היום הזרקתי כרגיל 1 מ"ג דקפפטיל ו100 יחידות פיוריגון. עכשו ,השאלה שלי היא -מחר אני אמורה לקחת זריקת אוביטרל לפני השאיבה,אבל אני שכחתי לשאול את הרופא אם גם מחר לפני האוביטרל אני צריכה לקחת דקפפטיל ופיוריגון.והיום יום שישי ומחר שבת ואין לי את מי לשאול אני מפחדת לעשות טעות שתדפוק לי את השאיבה.
    אודה לתשובה מהירה! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה להזרקת דקפפטיל

רחל
    23/03/2012

אני יכולה להגיד לך שאני טופלתי בפרוטוקול קצר שכלל זריקות דקפפטיל במינון 0.1 וגונאל F בכמות של 225 ולקראת הסוף 300 אצלי מועד השאיבה נקבע ליום ראשון ונאמר לי ביום שישי בשעה 18:00 להזריק את הדקפפטיל והגונאל ובאותו היום בשעה 21:00 להזריק את האוביטרל. מקווה שעזרתי לך במידע זה ושאולי תוכלי להשליך על הטיפול שאת מקבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר שאלה ממש דחופה..לפני שאיבה - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    25/03/2012

על השאלה הזאת רק הרופא המטפל יכול לענות,כמי שמכיר את ההיסטוריה שלך והתגובה לטיפולים קודמים
    כל תשובה אחרת תהיה לא אחראית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו