דימום לא סדיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום לא סדיר
    mk
    11/02/2008

שלום רב,

מזה שנה מנסה להכנס להריון שני . לפי המלצת רופא התחלתי טיפול עם איקלוקמין ואוביטרל אך הפסקתי לאחר שני טיפולים שלא הצליחו.( יש לציין שהבדיקות ההורמונליות תקינות וגם בדיקת הזרע של בעלי . הרופא לא ראה לנכון לשלוח אותי לצילום רחם).

מאז שהפסקתי אני מקבלת באופן סדיר כל 30 יום אבל אחרי שבוע מגמר המחזור שוב מופיע דימום . פעם הוא חזק ופעם הוא חלש עם הפרשות חומות ונמשך מספר ימים.

החודש קיבלתי באופן סדיר ללא כדורים בתאריך ה- 25.01.08 ובתאריך ה- 5.2.08 הופיע דימום קל בניגוב והפרשות חומות , שוב הפסקה ליומיים ושוב דימום בניגוב. שאלתי היא : האם יש קשר לביוץ? האם קיימת בעיה הורמונולית כתוצאה מהכדורים שלקחתי? האם במקרה שלי היית ממליץ לעשות צילום רחם?

אודה לתשובתך..

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לא סדיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    11/02/2008

אני בהחלט ממליץ לעשות צילום רחם. לגבי הדימום בין הוסתות - כדאי שתבדקי ע"י רופא יתכן שמדובר בדימום שמקורו בצואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו