מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם חדירה של קרינון פוגעת בצוואר הרחם?פרופ` דוד בידר25/03/2012
פרופ' בידר שלום
יש לי מס' שאלות אודה לך על תשובתך
היום שבוע 6 אתמול חשתי כאבים עזים ברגליים וכאשר החדרתי קרינון לנרתיק ראיתי דם ישן בצבע חום . עקב היסטוריה של הפלות כתוצאה מפקטור 5 (מזריקה עכשיו קלקסן) פניתי למיון כי גם כך התחילו ההפלות הקודמות כאבי ירכיים ודימום בצבע חום ורוד.
הרופא אמר שהמדדים תקינים וצואר סגור וארוך וצואר עם אקטרופיון קטן , הפרשה ישנה מתחת לכמות ויסתית, ללא דימום טרי.
בסונר: שק הריון תוך רחמי, לא הודגם שק חלמון או הד עוברי.
לפי הבנתי כנראה פצעתי את עצמי עם הקרינון גם היום יצא לי הפרשה דמית חומה ישנה . האם זה בסדר כל ההפרשות החומות האלה והחדירה של הקרינון לנרתיק לא פוגעת בצואר הרחם כי מתחיל להיות לי קשה להחדיר את זה?
מה הסיבה גם בהריון הזה לכאבי ירכיים חזקים בעיקר בלילה ?
הפעם ראו שק תוך רחמי ללא הד עוברי (שבוע 5+6) לעומת 3 ההריונות הקודמים ללא קלקסן מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2012קודם כל המצב נראה בדר אם ראו שק.הסיכויים טובים ולהפרדה נדמית בשלב זה אין משמעות וצריך להמשיך אותו טיפול ולחזור על אולטרה-סאונד כדי לראות דופק.
דוקא הכאבים ברגליים יכולים להיות סימן טוב כי לכל אישה יש תופעות שונות בהריון עקב פעולת ההורמונים על השרירים.
את מגיבה ככה ואחרות בצורה אחרת וזה תלוי במבנה הגנטי שלך.
נקווה דופק עוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן25/03/2012פרופ' בידר שלום
ראשית תודה על תגבתך , כלומר גם פצעתי את עצמי עם הקרינון כי מיום ליום קשה להחדיר אותו להמשיך בטיפול גם עם זה גורם להפרשה דמית חומה כתוצאה כנראה מהפצע שראו באולטראסאונד? במידה ואני מחדירה את הקרינון לא עד הסוף זה יעיל האם החומר חודר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2012באולטרה-סאונד לא רואים פצע ולא פצעת את עצמך.
את יכולה להחדיר עד האמצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן25/03/2012פרופ' בידר שלום
ראשית תודה רבה על כך שאתה עונה על שאלותיי
אז מה זה אטרופיון קטן בצואר האם זה יכול לגרום לבעיות בהריון והאם זה עובר ? ומדוע יומיים שאני שמה קרינון יוצא הפרשה חומה כמו צבע של דם ישן ?
האם אתה עושה מעקב להריון בסיכון או רק לפוריות? אני מאוד מרוצה מימך בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2012אטרופיה זה ממצא תקין בתואר וזה אומר שרירית הצורר הפנימי נראית בצד רירית הנרתיק וכאשר לא ברורה מהיכן ההפרשה אז הרופא אמר מה שאמר ואין לזה כל משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)