האם חדירה של קרינון פוגעת בצוואר הרחם?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם חדירה של קרינון פוגעת בצוואר הרחם?
    פרופ` דוד בידר
    25/03/2012

פרופ' בידר שלום

יש לי מס' שאלות אודה לך על תשובתך

היום שבוע 6 אתמול חשתי כאבים עזים ברגליים וכאשר החדרתי קרינון לנרתיק ראיתי דם ישן בצבע חום . עקב היסטוריה של הפלות כתוצאה מפקטור 5 (מזריקה עכשיו קלקסן) פניתי למיון כי גם כך התחילו ההפלות הקודמות כאבי ירכיים ודימום בצבע חום ורוד.

הרופא אמר שהמדדים תקינים וצואר סגור וארוך וצואר עם אקטרופיון קטן , הפרשה ישנה מתחת לכמות ויסתית, ללא דימום טרי.
    בסונר: שק הריון תוך רחמי, לא הודגם שק חלמון או הד עוברי.

לפי הבנתי כנראה פצעתי את עצמי עם הקרינון גם היום יצא לי הפרשה דמית חומה ישנה . האם זה בסדר כל ההפרשות החומות האלה והחדירה של הקרינון לנרתיק לא פוגעת בצואר הרחם כי מתחיל להיות לי קשה להחדיר את זה?

מה הסיבה גם בהריון הזה לכאבי ירכיים חזקים בעיקר בלילה ?
    הפעם ראו שק תוך רחמי ללא הד עוברי (שבוע 5+6) לעומת 3 ההריונות הקודמים ללא קלקסן מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/03/2012

קודם כל המצב נראה בדר אם ראו שק.הסיכויים טובים ולהפרדה נדמית בשלב זה אין משמעות וצריך להמשיך אותו טיפול ולחזור על אולטרה-סאונד כדי לראות דופק.
    דוקא הכאבים ברגליים יכולים להיות סימן טוב כי לכל אישה יש תופעות שונות בהריון עקב פעולת ההורמונים על השרירים.
    את מגיבה ככה ואחרות בצורה אחרת וזה תלוי במבנה הגנטי שלך.
    נקווה דופק עוד שבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

קרן
    25/03/2012

פרופ' בידר שלום

ראשית תודה על תגבתך , כלומר גם פצעתי את עצמי עם הקרינון כי מיום ליום קשה להחדיר אותו להמשיך בטיפול גם עם זה גורם להפרשה דמית חומה כתוצאה כנראה מהפצע שראו באולטראסאונד? במידה ואני מחדירה את הקרינון לא עד הסוף זה יעיל האם החומר חודר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/03/2012

באולטרה-סאונד לא רואים פצע ולא פצעת את עצמך.
    את יכולה להחדיר עד האמצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

קרן
    25/03/2012

פרופ' בידר שלום

ראשית תודה רבה על כך שאתה עונה על שאלותיי

אז מה זה אטרופיון קטן בצואר האם זה יכול לגרום לבעיות בהריון והאם זה עובר ? ומדוע יומיים שאני שמה קרינון יוצא הפרשה חומה כמו צבע של דם ישן ?

האם אתה עושה מעקב להריון בסיכון או רק לפוריות? אני מאוד מרוצה מימך בפורום זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/03/2012

אטרופיה זה ממצא תקין בתואר וזה אומר שרירית הצורר הפנימי נראית בצד רירית הנרתיק וכאשר לא ברורה מהיכן ההפרשה אז הרופא אמר מה שאמר ואין לזה כל משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו