מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה לד"ר בידרשרון30/03/2012
תאריך המחזור האחרון שלי היה ב19.3
(לפניו בתאריכים: 22.12,21.1,18.2)
עפ"י בדיקת הדם האחרונה והאולטרסאונד שעשיתי אתמול (29.3) התוצאות:
E-2 934
PROG 1.7
זקיקים: אחד של 18 ואחד של 14
רירית: 8.6
טופלתי בגונאל אף 75 מהיום השלישי למחזור ואתמול הזרקתי אורביטרל עפ"י הוראת האחיות.
היום בבוקר עשיתי הזרעה ומחר (שבת) ביה"ח סגור ולכן לא אוכל לעשות הזרעה נוספת.
השאלה שלי היא: לפי החישוב שלי, היום הוא היום ה12 מהמחזור האחרון. האם קיימת סכנה כי ההזרעה לא בוצעה בזמן הנכון? בין המחזור הקודם והנוכחי חלפו 30 יום (אם ספרתי נכון). האם הביוץ לא אמור להתרחש סביב היום ה-14 או ה15?
האם היית ממליץ לי לעשות הזרעה נוספת ביום ראשון? (למרות שהבנתי שהאוריבטרל מחזיק רק ל36 שעות)
זהו ניסיון שלישי שלי, השניים הקודמים לא צלחו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012את כבר הזרקת את האוביטרל ואז אין צורך בהזרעה נוספת.
אני הייתי מושך עוד את הזקיקים ונותן אוביטרל ביום שישי והשראה ביום ראשון, אבל גם איך שעשית יכול להצליח.
אני לא יודע למה את עושה הזרעות אמנים בדיקות הזרע תקינות אז אולי לא צריך בכלל הזרעות.
כשמטפלים בזריקות אין משמעות למחזור הרגיל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ 'בידר-דחוף ביוץ!!
שרון31/03/2012המשך מהשאלה הקודמת לגבי ההזרעה:
אני צריכה הזרעה כי מדובר בזרע של תורם מבנק הזרע.
אתה בטוח שהזרע מחזיק 48 שעות באגן? אתמול אחרי ההזרעה ובמהלך היום הרגשתי שהוא יוצא... (סליחה על התיאור)
אני ממש מגישה את הביוץ עכשיו קורה. יום ראשון זה מאוחר מידי לבצע הזרעה נוספת?אני שואלת כי אני מבינה מדבריך שיש סכנה של פיספוס טכני...
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ 'בידר-דחוף ביוץ!! - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2012אם עשית הזרעה ביום שישי זה יתפוס גם לגבי שבת.
ההרגשה שזה יוצא זה לא הזרע שיוצא אלא הפרשות אחרות.
אם את מרגישה את הביוץ היום ואתמול הייתה הזרעה אז מחר זה מיותר.
לכן החה עדיף לתת ב23:00 אתמול ולעשות הזרעה מחר בבוקר.
בכל אופן נקווה שזה יעבוד הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תוספתי תזונה בזמן ההמתנה לבטא
שרון31/03/2012אני צריכה ליטול ברזל, אבץ, חומצה פולית וB12 באופן קבוע (אני צמחונית). האם זה בסדר? והאם זה בסדר לקחת כדור נגד כאב ראש או כאב בטן? תודה רבה על ההתייחסות ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תוספתי תזונה בזמן ההמתנה לבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2012זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)