שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליה
    31/03/2012

רציתי לדעת, האם למרות שיש לי נוזל בחצוצרות, יש לי סיכוי כלשהו (אפילו נמוך מאוד) להריון טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    31/03/2012

במידה ואין חסימה מלאה דו צדדית קיימת אפשרות של הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה, אם אפשר

ליה
    31/03/2012

הרופא שלי המליץ לחסום או לכרות את החצוצרות כי לדעתו הנוזל מפריע להשרשה. האם לשעתך יש טעם לנסות הריון טבעי לפני כן?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה, אם אפשר - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    08/04/2012

במידה ויש חסימה דו צדדית, הסיכוי להריון טבעי נדיר, אם בכלל
    בלע מקרה כדאי לבצע מחזור אחד או שניים של הפרייה חוץ גטפית לפני כריתת או חסימת חצוצרות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אמונה....

בר
    10/04/2012

ליה שלום קראתי את שאלתך והייתי חייבת להגיב אני לאחר 2 לידות של בניי ספונטניים לחלוטין ללא כל בעיה נסיתי מזה שנה וחצי להרות כאשר אני נכנסת להריון מהר...
    גיליתי כי 2 החצוצרות שלי חסומות ואין סיכוי כלל טיבעי עברתי ל-IVF דבר שדרש מימני הרבה כוח נפשי והרגשתי כי הבית שלי נגמר ואני לא מצליחה להתנתק ולדאוג לילדיי שבבית וויתרתי מהלב ואמרתי כי אם אלוהים יתן אקבל באהבה אבל לעבור את זה איני מוכנה... והיום גיליתי כי אני נכנסתי להריון טיבעי שאני לא מאמינה כלל למרות החצוצרות שחסומות ולא ניתן לי אחוז 1 להרות אז יש ניסים ולא לקבל החלטות בלחץ לשחרר והכל מגיע... בהצלחה לכולן.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר

ליה
    12/04/2012

בר, תודה רבה, זה ממש נותן תקווה! אני עושה IVF, אבל ממשיכה לקוות, אולי...

מזל טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו