תופעות לואי של IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי של IVF
    לחוצה
    02/04/2012

שלום רב,
    לצערי מנוסה ב-IVF רבים. במחזור טיפול האחרון לפני חודשיים קיבלתי 5 מנופור ליום במשך 13 יום (בטיפולים קודמים היה 3 ביום). לקראת השאיבה חשתי כאב חד שבא הולך בשד ימין. הכאב נעלם לגמרי כעבור יומיים-שלושה. הטיפול לא הצליח ואני בהפסקה, רציתי לדעת האם יש מצב שהכאב הוא בגלל ההורמונים? ... יש לי ילד אחד (מהפריה) בן 4 וחצי ואני מאוד רוצה שיהיה לו אח או אחות - אבל עכשיו מאוד מאוד חוששת מסרטן שד. עד כה עברתי 13 הפריות בסה"כ - 7 מהן בשנה וחצי האחרונות... האם עלי להיבדק אצל כירורג בגלל הכאב? האם רופאים של IVF גם אומרים למטופלת מתי להפסיק לנסות? האם יש נקודה/מדד שאומר - "זהו" / "עד כאן"?

תודה,
    לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לואי של IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי של IVF - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    03/04/2012

שלום רב,

אין ספק שעלייך להבדק ע"י כירורג שד ולבצע סונר שדיים. אין חוקים לגבי מספר טיפולי ה-IVF והחלטת הגורם הרפואי להפסיק את הטיפולים. כל מקרה לגופו של ענין, אך נראה לי שמצידך יש כוונה להמשיך בטיפולים אלו.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו