מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לתשובה מימכםהילה08/04/2012
קוראים לי הילה שאני עברתי הפרייה השבוע .יום ראשון היה לי החזרת עוברים החזירו לי 2 עוברים שיתחלקו ל9 תאים ואני מרגישה כאבים קלים ברחם הולכים ובאים האם זה מהאוטרוגסטן שאני שמה 3 פעמים ביום .?ומה הסיכויים שלי להכנס להריון ? תודה מראש הילה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מימכם - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2012ההרגשות למטה הן לרוב מפעולת שאיבת הביציות.
הסיכויים תלויים בגיל ובבעיה והיות ולא צינת קשה להגיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל שלי
הילה08/04/2012הגיל שלי 24 והבעיה היא אצל בעלי .זרע חלש .
יש לי ממש גירוי רציני למטה נראה לי שזה מהנרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל שלי - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2012אז הסיכויים טובים מאוד.
הדברים האחרים הם מהטיפול עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת
הילה08/04/2012תודה רבה על התשובות .שאלה אחרונה .האם אני יכולה לקיים יחסים אני נורא מפחדת שזה ישפיע לרעה על הטיפול . יש לי בדיקת דם ביום שישי הקרוב
או שאני צריכה לחכות לתשובה ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2012אפשר בלי פחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה לעשות בדיקה בבית
הילה13/04/2012השאלה שלי היא. יום שישי אני הייתי אמורה לעשות בדיקת הריון בבית חולים ובגלל החג הם אמרו לי לבוא ביום ראשון האם אני יכולה לעשות בדיקה בייתית.?
אני עדיין מרגישה כאבים בבטן קלים ומפחדת שזה כאבים של מחזור למה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני יכולה לעשות בדיקה בבית - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2012אפשר.
תופעות תמיד יש בעקבות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה בייתית ויצא שלילי
הילה14/04/2012שלום רב . אני עשיתי בדיקה בייתית ויצא לי שלילי השאלה שלי היא כזאת החזירו לי שני עוברים שיתפתחו ל9 תאים אני רוצה לדעת למה זה לא ניתפס לי אם זה יתפתח יפה ל9 תאים ואיך אני יכולה לדעת למה .אולי הבייצית שלי לא טובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
הילה14/04/2012יצא לי צבע חום מהנרתיק קצת .האם זה מראה שהטיפול לא הצליח וזה אומר שזה התחלה של מחזור .עשיתי בדיקת הריון בייתית ויצא שלילי ומחר אני צריכה ללכת לעשות בבית חולים בדיקת דם האם ללכת או שלו צריך כי יצא שלילי .ומתיי אני יכולה להתחיל טיפול חדש או שאני ריכה לחכות קצת?
אולי בבית חולים איכילוב לא עושים לי את זה טוב אולי אני צריכה רופא פרטי אני כבר נואשתתתתתתתתתתתתתתתתת בבקשה מימך תענה לי תודה רבה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2012אם הבדיקה בשתן יצאה שלילית קרוב לודאי שאין הריון והדמם מרמז על כך.
לגבי אי ההצלחה אזי הרוב תלוי בעוברים.
גם עוברים יפים יתנו הריון באחוזים שנעים סביב ה 30 %.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)