מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור?פזית08/04/2012
שלום,
יש לי מספר שאלות אבל אציג את כל הפרטיםצ כי אולי משהו מהם רלוונטי.
ב23.2 עברתי הזרעה שני, עם 5 ימים של איקקלומין 2 כדורים ליום, ויום לפני ההזרעה זריקת אוביטרל. מיד לאחר ההזרעה (רבע שעה לערך) התחיל לי דימום שנמשך בערך 3 ימים. ביום ה -9 אחרי ההזרעה (1.4) התחיל לי דימום ועל פניו היה נראה לי שזה מחזור למרות שהוא לא היה מאסיבי ומבחינת כמות היה הרבה פחות ממה שאני רגילה לקבל המחזור. ביום 3.4 הרופא בדק אותי באולטרסאונד וגינלי ואמר שזה נראה לו מוזר שזה מחזור א. כי לא נראה לו שפיספסנו את הביוץ וב. רירית הרחם היתה עבה. למרות שהוא לא חשב שאני בהריון הוא ביקש שאבצע בדיקת הריון ביתית כדי לוודא סופית. ביום 4.4 עשיתי בדיקת הריון בבוקר שיצאה שלילית. היום, ה 8.4. אני עדיין מדממת. אני לא יודעת אם זה מחזור או משהו אחר. אני חייבת לומר שבד"כ המחזור שלי נמשך 5 ימים, בנוסף, הדימום הפעם שונה מבדרך כלל, הוא יותר סמיך, יוצאים לי מעים גושי דם, יותר קרוש.
אשמח לחוות דעתך...
למה קיבלתי מוקדם מדרך כלל? למה החזור שונה? למה נמשך הרבה זמן? האם זה יכול להיות בהשפעת הכדורים? האם יש משהו לעשות כדי למנוע את התופעות ההלו בפעם הבאה. אני מוכרחה לציין שבגלל כל הדברים המזרים הללו, החלטנו לוותר החודש על ההזרעה ולחכות לחודש הבא.
אודה לך מאד מאד.
פזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2012בלקיחת כדורים אלה צריך לבצע אולטרה-סאונד זקיקים ובדיקות דם.
חשוב להבין מתי ניתן האוביטרל.
לדעתי הדימום שלאחר ההזרעה נובע מעצם ההזרעה.
בהיעדר נתוני בדיקות דם קשה לדעת האם הטיפול הלך כמו שצריך.
מה שאני ממליץ זה לעשות בדיקות דם לE2 ,פרוגסטרון ובדיקת דם להריון ואז נגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)