אחרי היסרוסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי היסרוסקופיה
    ורד
    12/02/2008

שלום רב,
    עשיתי היום (היום ה-12 למחזור)היסרוסקופיה אבחנתית (ללא הרדמה), אולם נתגלו הדבקויות ובוצע במקום פתיחה שלהם (ללא הרדמה).
    אני לאחר 3 טיפולי ivf. ללא ילדים. ב-ivf הראשון נקלט הריון, אבל לא היה דופק ובוצעה גרידא.
    1. האם הגרידא היא הסיבה להדבקויות?
    2. האם ההדבקויות יכולות להיות סיבה לכישלון טיפולי ivf?

3. אני נוטלת גלולות מיום 3 למחזור למשך שבועיים (לדברי הרופא כדי להרגיע את השחלות, הוסת שלי סדירה בדר"כ), ועם המחזור הבא אתחיל פרוטוקול קצר:
    א. האם בתום נטילת הגלולות, הדימום שיגיע הוא מחזור (נשירת רירית וכו')?
    ב. האם זה בסדר במחזור שכזה להתחיל במחזור הבא פרוטוקול, או שעדיף להמתין חודש נוסף למחזור (וסת) טבעי ללא גלולות, מבחינת "נקיון" הרחם.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי היסרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסרוסקופיה

פרופ' שחר קול
    13/02/2008

1. גרידה יכולה לגרום להידבקויות.
    2. הדבקויות עלולות לגרום לכישלונות ב - IVF
    3. א - כן.
    3. ב - מותר להתחיל מחזור טיפול חדש לאחר הוסת הקרוב (שיגיע עם סיום נטילת הגלולות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ורד
    13/02/2008

שלום רב,
    תודה רבה על המענה.
    שכחתי לציין שהוסת שלי החודש הייתה קצרה (יום אחד לעומת 3 ימים בדר"כ), עפ"י המידע שנתתי בשאלה הקודמת, האם יש צורך בנטילת הגלולות (גינרה) ליותר משבועיים (את ההנחיה לקבלת הגלולות קיבלתי עם הפרוטוקול, טרם הגיעה הוסת, הקצרה כאמור)?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועיים זה מספיק

פרופ' שחר קול
    13/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (-:

ורד
    13/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו