שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    קרן
    13/04/2012

פרופ' בידר שלום

הריון שבוע 8 +5 עם קלקסן עקב קרישיות פקטור 5 -APCR נמוך 1.78 הייתי אצל 2 פרופסורים להתייעצות לגבי מינון אחד אמר 40 מ"ג מספיק כל ההריון והיה נחרץ בדעתו ואחד אמר 60 מ"ג שמישקלי הוא 53 קילו

הפחד שלי ש-40 מ"ג לא יספיק רק לתחילת הריון כי זה גם לפי משקל 1 מ"ג לפי 1 קילו אך הבנתי שזה גם קשור למניעתי וטיפולי במקרה שלי אני מניעתית

מה דעתך ? איך רופא יכול לדעת בוודעות מינון שמספיק לכל ההריון?
    האם אתה חושב ש-40 מספיק או בהמשך לעלות ל-60 ?
    אני מפחדת שמשהו חלילה ישתבש במקרה שלי ההריון תלוי נטו בקלקסן היו לי 3 הריונות שהסתיימו בקושי בשבוע 5 בגלל אי הזרקת הקלקסן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/04/2012

אני חושב גם ש 40 מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

קרן
    14/04/2012

פרופ' שלום רב

האם את חושב ש-40 קלקסן מספיק לכל ההריון כי מה קורה כאשר אני עוברת את ה-60 קילו ? האם בכלל מחשיבים בעלייה במשקל ובמתן קלקסן את משקל העובר מי שפיר והשלייה?

אציין כי היו לי 3 הפלות מאוד מוקדמות בקושי שבוע 5 בגלל אי הזרקה
    כיום שבוע כמעט 9 עם 40 מ"ג האם זה שהיו הפלות כה מוקדמות לא אומר שהמינון צריך להיות גבוה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/04/2012

בהפלות חוזרות המינון לא צריך להיות כמו במטופלות שזקוקות לטיפול נגד קרישתי על רקע אחר.
    מינון זה צריך להספיק לאורך כל ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו