דילוג על מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילוג על מוקפאים
    דניאל
    15/04/2012

שלום,

לאחר IVF שני כושל מטריים (הריון כימי חוזר) נשארו לי 17 עוברים מוקפאים. מניסיונינו הראשונים עם מוקפאים הכל היה כשלון אחד גדול.

לפי מה שנסיון שלנו מלמד יש לנו הצלחה כלשהיא רק עם טריים - האם ניתן לדלג על מוקפאים ולקבל אישור לעשות סיבוב נוסף עם טריים? אם כן, מה צריך לעשות?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילוג על מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילוג על מוקפאים - תגובה

פרופ' שחר קול
    15/04/2012

אם המעבדה הקפיאה העוברים, ניתן להסיק מכך שיש להם סיכוי להניב הריון. לכן מומלץ להשתמש בכל העוברים הקיימים לפני שיוצרים חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך לד"ר קול

דניאל
    15/04/2012

אם בכל זאת אנחנו רוצים לעשות סיבוב נוסף עם טריים, מה צריך לעשות?

תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריים בנכחות מוקפאים

דנה
    16/04/2012

אני עשיתי סיבוב טריים בנכחות מוקפאים בפרטי.
    ביחידה שלי אמרו שצריך לעבור אישור ועדה נוסף לטריים והם בד"כ לא מאשרים בנוכחות מוקפאים,
    בדיעבד כדאי לנסות עם המוקפאים בכל זאת זה טיפול פשוט יחסית,ומביא לתוצאות טובות סה"כ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו