הריון שני שלא רוצה להגיע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון שני שלא רוצה להגיע
    גוגו
    18/04/2012

שלום,

אני בת אוטוטו 35 , אמא לילד בן 5. ההריון הראשון הגיע צ'ק צ'ק, והנה עכשיו אנחנו מנסים להיכנס להריון שני כבר כ - 3 שנים וזה לא מגיע.
    המחזורים שלי לא סדירים, אני מאמינה שזה בגלל לחץ מאוד גדול שעבר עלי בעקבות 3 שנים לא קלות של רכישת דירה על הנייר, מגורים אצל ההורים בשנים אלו, וכניסה לדירה חדשה..בעקבות התקופה הזאת התחלתי בפגישות פסיכותרפיה שמאוד עוזרות לי, ואני מרגישה שאני ממש הולכת וחוזרת לעצמי בתקופה הזאת.

בדיקה הורמונלית שביצעתי היתה תקינה, מעקב זקיקים שביצעתי פעמיים היה תקין, שני רופאים שהייתי אצלם שלחו אותי הביתה לבעלי על מנת להיכנס להריון.

האם תקופת לחץ וחרדות יכולות למנוע כניסה להיון במשך 3 שנים ? האם כדאי להמשיך לנסות עוד כמה חודשים מאחר והלחץ הולך ויורד, או שמומלץ לא להמתין יותר ולגשת לרופא שלי שוב ולבקש הפניה למרפאת פיריון ?

תודה
    גוגו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שני שלא רוצה להגיע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שני שלא רוצה להגיע - תגובה

ד''ר אריק כהנא
    22/04/2012

לחץ נפשי יכול להשפיע על סיכויי הכניסה להריון בעיקר אם זה מלווה במחזורים לא סדירים .במקביל כדאי לבצע בדיקת זרע כדי לוודא שזה תקין.
    קצב ההחלטה על המתנה או טיפול תלוי בך, בכל מקרה לא הייתי מחכה יותר מידי בשל אלמנט הגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו