מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה ערכי ההורמונים אחרי הביוץעמליה11/05/2012
של אישה שנקלטה להריון (הריון טבעי ללא הורמונים וללא אוביטרל שהושג על ידי הזרעה)
הייתי רוצה לדעת מה קורה אחרי הזרעה על בסיס טבעי מבחינת ההורמונים :
אסטרדיול
פרוגסטרון
LH
בטא
הייתי שמחה לדעת אם יש גרך שמתאר זאת
ואני מדגישה שמדובר בגרף שיתאר יומיומית את שעורי ההורמונים הללו החל מיום הביץ - למשל גרף שיתאר מהיום ה 21,22,23,24,25,26,2,27,28 וכן הלאה
(צירפתי גרף שמתאר מה קורה מבחינת ההורמונים - כאשר אישה לא נכנסת להריון
אשמח לגרף שיתאר מה קורה להורמונים בשבועיים של ההמתנה לבטא כאשר אישה כן נכנסת להריון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ערכי ההורמונים אחרי הביוץ - תגובה
ד''ר ישראל וגמן12/05/2012הגרף של אישה שנכנסה להריון באופן טבעי, הוא אותו גרף כשר אישה אינה נכנסת להריון (הגרף ששלחת בתמונה) השינויים בהורמונים מתרחשים לאחר הגעת הורמון ההריון (ביתא) לדם האישה.
הביטוי הבולט ביותר להריון הוא רמה גבוהה של פרוגסטרון אשר עולה לאחר הביוץ ונשאר גבוהה כאשר ההאישה בהריון .( הורמון ההריון שומר על תפקודו של הגופיף הצהוב שמפריש פרוגסטרון)ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתי מתחיל הורמון הבטא "לעזור"
עמליה12/05/2012ממתי מתחיל (לאחר הביוץ),הורמון הבטא "לעזור" בשמירה על רמות פרוגסטרון ואסטרדיול גבוהות?
אני ביום ה- 23 למחזור - אחרי הזרעה טבעית-
הפרוגסטרון שלי- 66 (ללא תמיכה חיצונית)
האסטרדיול- 1200
LH 4
הבטא - 0.3
יש לי עוד חמש ימים עד לבדיקת הבטא "הרשמית" -
בדם עוד לא רואים נוכחות של בטא, אני יודעת שבהתחלה הגופיף הצהוב הוא שאחראי על הפרשת הפרוגסטרון והאסטרדיול , אך האם הערכים של הפרוגסטרון (66) ושל האסטרדיול (1200) מצביעים על כך שאולי יש הורמון בטא בדם אך עדיין לא ניתן לראות אותו בבדיקת הדם?
מעולם לא היו ערכי הפרוגסטרון הטבעיים שלי מעל 50
מדוע בודקים את ערכי הבטא 14 יום מהביוץ?
האם יש אפשרות שתהיה בטא עוד ביום העשירי , או שעליית הבטא הראשונית יכולה להיות למשל קפיצה מ בטא 0 לבטא 20 ביום שלמחרת?מאיזה יום באופן תיאורטי יכולה הבטא להופיע בבדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)