מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרדניאל11/05/2012
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות. עברתי כבר 2 סבבים של IVF עם טריים ללא הצלחה (הריון כימי, 2 סבבים לא מוצלחים עם מוקפאים). בפעם האחרונה נשארו לי עוד 17 עוברים בהקפאה.
יש לציין שבכל סבב טריים נוצרו לי הרבה מאוד ביציות (29,34), אי לכך לקראת השאיבה נאמר לי להזריק דקקופפטיל.
שני רופאים שהתיעצנו איתם אמרו שדקופפטיל פוגע בביצית ומוריד סיכוים להכנס להריון.
שאלות:
1. האם הרופאים צדקו?
2. האם עוברים המוקפאים שנשארו לי מטיפול האחרון בהכרח מראש עם סיכוים נמוכים יותר להכנס להריון?
3. האם יש סיכוי להכנס להריון במצב הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעתי האישית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2012לאחרונה את עונה בפורום כאחת מהצוות.
לא זכור לי שמינו אותך לכך.
את צריכה לפנות למנהלי הפורום באופן מסודר שיקבלו אותך.
לגבי הערה הנוכחית , אני לא מסכים איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאילנה
דניאל12/05/2012לא נראה לי ששאלתי אותך בכלל, תתעסקי בדברים שלך ואל תתערבי בעניינים שלא קשורים אליך. קצת תרבות לא יזיק.
זכותי לשאול את מי שאני רוצה וכמה פעמים שאני רוצה.
רופאים הם אלו שיחליטו לענות לי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2012אני חושב כמו דר. וגמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות
דנה13/05/2012אבל:
פעם ראשונה שאני שומעת שדקפפטיל יכול לפגוע בביצית אם כן:
מה ההבדל בין צטרוטייד לדקפפטיל?
מדוע ממשיכים לתת דקפפטיל ורוב הרופאים מעדיפים אותו על צטרוטייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/05/2012לא נאמר שדקהפפטיל פוגע בביצית
תרופה זאת נמצאת בשימוש שנים רבות עם תוצאות מצוינות
השיקול לגבי סוג התרופה נעשה על ידי הרופא המטפל בהתאם להיסטוריה הרפואית ולאופי התגובה לטיפולים קודמים
2 התרופות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2012דקפפטיל לא פוגע בכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)