עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוברים
    רוי
    14/05/2012

אתמול שאבו לי 6 ביציות, וביקשו שהתקשר היום לבדוק אם יש עוברים,
    עדיין אין עד מתי יכולים להתפתח עוברים?
    ולמה שאבו לי רק 6 ביציות?
    בפעם הקודמת בהפריה הראשונה התקבל הריון מוצלח וטוב ושאבו לי 12 ביציות עם אותם כמויות של הורמונים ודקפפטיל,
    למה בפעם הזו הכל שונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חחח הרגת אותי..כנסי

בניסיונות 28
    14/05/2012

אני קוראת את מה שכתבת וכאילו את מספרת את הסיפור שלי, בטיפול הראשון והמוצלח (יש לי ילדה בת שנתיים וחצי כבר ממנו) נשאבו לי 12 ביציות ובטיפול השני נשאבו רק 5..תגידי עשו לך אולטר' צפוף בימים שלפני השאיבה? כי לא לא עשו אמרו לי שבוע מראש להזריק גונאל 150 וביום x להזריק אוביטרל ולאחר יומיים לבוא לשאיבה בלי אולטר' ובלי כלום..ולמה? כי היה חגים באותו זמן..והפעם עשו לי אולטר' ממש צמוד 3 ימים כול יום הייתי מגיעה ושראו שיש מה לשאוב אמרו לי להגיע לשאיבה..ואכן נשאבו לי 16 ביציות אך לצערי גם הטיפול הזה נכשל כי מתוכן רק 10 היו בשלות ומכול ה10 רק 2 התפתחו לי ל 2 תאים ולא השתרשו..בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

רוי
    14/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו