מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית רחםורד14/05/2012
בוקר טוב
אתמול ביצעתי אולטראסאונד ביום השביעי למחזור {הטכנאית אמרה שלרירית יש צורה מוזרה שהיא לא מתמשכת }וכן בדיקת דם נאמר לי שאי אפשר להתחיל טיפול IVF מכיוון שרירית הרחם אינה תואמת את תוצאות ההורמונים בבדיקת הדם
וביקשו שאבוא בעוד שבוע ואם זה ישאר אותו דבר שאגש להיסטרוסקופיה
אני מבקשת אם אפשר להסביר לי את נושא עובי רירית הרחם ומה זה לא מתמשכת כדי לא להיות מודאגת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
ורד15/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכועסת
ורד20/05/2012למרות שאני יודעת שאתם עונים לשאלות בהתנדבות לא ברור לי למה יש שאלות שנענות ויש שלא
אני ממתינה כמעט שבוע לתשובה לא פייר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר
דנה20/05/2012לי היה את זה,
עשו לי ביופסיה והסטרוסקופיה בסופו של דבר הכל היה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם - תגובה
ד''ר ישראל וגמן20/05/2012ורד ראשית אל לך להיות מודאגת, רירית הרחם ייא בעלת תמונה המשכית לכל אורך הרחם אם אינה רציפה יתכן ויש משהו שקוטע את מהלכה ואז צריך לברר זאת. אין מספיק פרטים על הממצא ורק הטכנאית היא זו שאמרה מה שאמרה ועל פי זאת קשה לבנות תשובה אמינה. את כמטופלת יודעת שחלקחשוב מהצלחת הטיפול הוא חלל הרחם שאילו אנו מחזירים את העוברים. הרירית מתפתחת תוך כדי הטיפול ועוביה גדל.
על מנת להגיע להתוצאה הטובה רצוי מאד שחלל הרחם יהיה תקין. לדעתי עדיף לברר זאת בטרם ימשך הטיפול.
חוזר ואומר שאין מספיק פרטים במה שכתבת
הצעתי פני לרופאך והציגי לו את הבעיה ואולי יש מקום לביצוע היסטרוסקופיה בטרם תמשיכי בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)