רירית רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית רחם
    ורד
    14/05/2012

בוקר טוב
    אתמול ביצעתי אולטראסאונד ביום השביעי למחזור {הטכנאית אמרה שלרירית יש צורה מוזרה שהיא לא מתמשכת }וכן בדיקת דם נאמר לי שאי אפשר להתחיל טיפול IVF מכיוון שרירית הרחם אינה תואמת את תוצאות ההורמונים בבדיקת הדם
    וביקשו שאבוא בעוד שבוע ואם זה ישאר אותו דבר שאגש להיסטרוסקופיה
    אני מבקשת אם אפשר להסביר לי את נושא עובי רירית הרחם ומה זה לא מתמשכת כדי לא להיות מודאגת
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי

ורד
    15/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כועסת

ורד
    20/05/2012

למרות שאני יודעת שאתם עונים לשאלות בהתנדבות לא ברור לי למה יש שאלות שנענות ויש שלא
    אני ממתינה כמעט שבוע לתשובה לא פייר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכר

דנה
    20/05/2012

לי היה את זה,
    עשו לי ביופסיה והסטרוסקופיה בסופו של דבר הכל היה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית רחם - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    20/05/2012

ורד ראשית אל לך להיות מודאגת, רירית הרחם ייא בעלת תמונה המשכית לכל אורך הרחם אם אינה רציפה יתכן ויש משהו שקוטע את מהלכה ואז צריך לברר זאת. אין מספיק פרטים על הממצא ורק הטכנאית היא זו שאמרה מה שאמרה ועל פי זאת קשה לבנות תשובה אמינה. את כמטופלת יודעת שחלקחשוב מהצלחת הטיפול הוא חלל הרחם שאילו אנו מחזירים את העוברים. הרירית מתפתחת תוך כדי הטיפול ועוביה גדל.
    על מנת להגיע להתוצאה הטובה רצוי מאד שחלל הרחם יהיה תקין. לדעתי עדיף לברר זאת בטרם ימשך הטיפול.
    חוזר ואומר שאין מספיק פרטים במה שכתבת
    הצעתי פני לרופאך והציגי לו את הבעיה ואולי יש מקום לביצוע היסטרוסקופיה בטרם תמשיכי בטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו