מחפשת רופא מומחה לצרכיי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחפשת רופא מומחה לצרכיי
    שירי
    15/05/2012

לאחר שתי שאיבות, בשאיבה ראשונה 6 עוברים הופרו ללא הצלחת השתרשות. בשאיבה שניה17 עוברים הופרו ללא הצלחת השתרשות באף אחת מההחזרות. אני מטפלת בבי"ח בצפון הארץ שקרוב למקום מגוריי.
    נאמר לי כבר מספר רב של פעמים "משנה מקום משנה מזל", כמובן, שיש לי בנוסף תחושות לא הכי טובות לגבי המעבדה שבמקום.

הייתי רוצה להגיע למקום הכי טוב על מנת להגיע לתוצאה מוצלחת בקרוב. מיותר לציין שהיאוש קרוב...
    הבעייה שלנו היא איכות זרע של בעלי שמידי פעם גם יורדת, וכן סתימה בחצוצרה ימנית אצלי.

כמובן שכל חברה ממליצה על הרופא שלה שלטענתה הוא הכי הכי טוב וקשה לי מאוד להחליט למי עלי לפנות כעת.

אני מעדיפה בצפון הארץ ואם זו בעייה אגיע לכל מקום, לא אכפת לי להגיע למקום פרטי.
    האם מישהו מצוות הרופאים יכול להמליץ על רופא שעונה על הצרכים והבעיות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת רופא מומחה לצרכיי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת רופא מומחה לצרכיי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/05/2012

אני ממליץ ללכת לרופא של החברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LOL

דנה
    16/05/2012

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על פרופ' קידר!!!!!!!!!

גל
    17/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון- ממליצה על פרופ" בידר!!!!!

גל
    17/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון- ממליצה על פרופ" בידר!!!!! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/05/2012

לא חושב שכדאי לבוא מהצפון למרכז , יש מספיק רופאים טובים וחלקם עונה בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו