מס' שאלות דחופות!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות דחופות!!
    לימונית
    16/02/2008

שלום רב,
    נמצאת בטיפולים. מזה כחודשיים סובלת מבעיות שהן כנראה סינוסיטיס. נשלחתי ל-C.T של הסינוסים.
    ברצוני לדעת האם לבצע את הבדיקה או לא (סובלת מאוד מחסימה, כולל כאבי ראש מאוד חזקים)?
    אם כן - מה הסיכונים, והאם עליי לוותר על ההזרעה הצפויה בקרוב, שכן אני כבר מס' ימים בזריקות המנוגון?
    מה הסיכונים הכרוכים ב-C.T ראש לגביי היריון?
    כמו כן, מה בנוגע לאנטיביוקטיקה בזמן טיפולים (בעיקר לאחר ההזרעה - בשליש הראשון של ההיריון)?

שאלה אחרת - היום היום ה-5 לזריקות המנוגון, ונראה לי שבייצתי, שכן הופיעה הפרשה ג'לית צהובה כזו, כמו שמופיעה לי בביוץ. קיבלתי 3 ימים 3 אמפולות וביומיים האחרונים 2 אמפולות. האם ייתכן שבייצתי? רק מחר יש לי אולטרסאונד ראשון. במידה ובייצתי - האם יראו את זה? והאם זה לא אבוד?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות דחופות!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    16/02/2008

את יכולה לעשות את ה CT ללא חשש עם הגנה של סינר עופרת על הבטן והאגן. מותר גם לקחת סוגים שונים של אנטיביוטיקה בהריון.
    לא הייתי מסתמך על הפרשות כדי לקבוע האם היה ביוץ. חכי לאולטרסאונד מחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ישי - המשך

לימונית
    16/02/2008

לגביי הביו - השאלה היתה האם יראו את זה באולטרסאונד, או שרואים רק את הזקיקים שעדיין לא בייצו? כלומר האם ניתן לראות גם ביוץ שהתרחש גם יומיים קודם לכן?

בתודה מראש,
    ובהערכה אין סופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    17/02/2008

אפשר לראות,לאחר הביוץ, את האיזור שבו היה הזקיק ( שהופך למה שאנחנו קוראים גופיף צהוב ). אבל שוב, להגיד רק על סמך זה חד משמעית שהיה ביוץ, קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו