מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נכנסת להריון לאחר הפלהאלונה03/06/2012
שלום
בת 31. לפני מספר חודשים נכנסתי להריון ראשון, ספונטני (כבר בחודש הראשון שניסינו), שלא התפתח ועברתי הפלה באמצעות ציטוטק. מאז ומתמיד היה לי מחזור ממושך יחסית ועם כמות דם מרובה. מאז ההפלה משך וכמות הדימום שלי בוסת הולכת ומתמעטת - במחזור הראשון לאחר ההפלה היה מחזור רגיל, לאחר מכן מחזור מעט קל יותר, ולאחר מכן שני מחזורים קצרים של יומיים עם כמות מועטה יחסית של דם. יש לציין שמאז ההפלה כבר שלושה מחזורים לא הצלחתי להיכנס להריון, ואני מאוד במתח שמא משהו השתבש..
בבדיקת אולטראסאונד ביום ה-21 למחזור מראה הרחם היה תקין, והרירית נראתה בריאה בעובי 8-9 ממ. בדיקות הורמונליות תקינות ומעידות שמתקיים ביוץ.
מה יכולה להיות הסיבה להתמעטות דימום הוסת? האם זה יכול להעיד על בעיה בפוריות? האם יש צורך לדעתך בבדיקות נוספות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה עם ציטוטק
מיכל27/06/2014אני חצי שנה אחרי הפלה בכדורים הכל התנקה מאוד מהר שבוע 11 בלי דופק לא מצליחה להיכנס להריון מאז ההפלה כל מחזור 26 יום עם כאבים מפחידים והמחזור קצר הרבה הפרשות כל החודש עשיתי בדיקות הרופאים אומרים הכל בסדר לא יודעת מה לעשות אני משתגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נכנסת להריון לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2014מתקבל הרושם שהכול תקין ואת צריכה עדיין להתאזר בסבלנות לעיתים נדרש זמן נוסף על מנת להרות,בכל מקרה אם לא תהרי בפרק זמן נוסף של 3 חודשים יהיה צורך לפנות לבירור אצל מומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)