לא נכנסת להריון לאחר הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא נכנסת להריון לאחר הפלה
    אלונה
    03/06/2012

שלום

בת 31. לפני מספר חודשים נכנסתי להריון ראשון, ספונטני (כבר בחודש הראשון שניסינו), שלא התפתח ועברתי הפלה באמצעות ציטוטק. מאז ומתמיד היה לי מחזור ממושך יחסית ועם כמות דם מרובה. מאז ההפלה משך וכמות הדימום שלי בוסת הולכת ומתמעטת - במחזור הראשון לאחר ההפלה היה מחזור רגיל, לאחר מכן מחזור מעט קל יותר, ולאחר מכן שני מחזורים קצרים של יומיים עם כמות מועטה יחסית של דם. יש לציין שמאז ההפלה כבר שלושה מחזורים לא הצלחתי להיכנס להריון, ואני מאוד במתח שמא משהו השתבש..

בבדיקת אולטראסאונד ביום ה-21 למחזור מראה הרחם היה תקין, והרירית נראתה בריאה בעובי 8-9 ממ. בדיקות הורמונליות תקינות ומעידות שמתקיים ביוץ.

מה יכולה להיות הסיבה להתמעטות דימום הוסת? האם זה יכול להעיד על בעיה בפוריות? האם יש צורך לדעתך בבדיקות נוספות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נכנסת להריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה עם ציטוטק

מיכל
    27/06/2014

אני חצי שנה אחרי הפלה בכדורים הכל התנקה מאוד מהר שבוע 11 בלי דופק לא מצליחה להיכנס להריון מאז ההפלה כל מחזור 26 יום עם כאבים מפחידים והמחזור קצר הרבה הפרשות כל החודש עשיתי בדיקות הרופאים אומרים הכל בסדר לא יודעת מה לעשות אני משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נכנסת להריון לאחר הפלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/06/2014

מתקבל הרושם שהכול תקין ואת צריכה עדיין להתאזר בסבלנות לעיתים נדרש זמן נוסף על מנת להרות,בכל מקרה אם לא תהרי בפרק זמן נוסף של 3 חודשים יהיה צורך לפנות לבירור אצל מומחה פריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו