שאלה דחופה - IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - IVF
    שיר
    17/02/2008

שלום לרופאים,
    עברתי שאיבה ביום ראשון 10/2/08 החזרה ב- 20/2/08 (2 עוברים) וב- 15/2/08 (עובר אחד) מאז אני מקבלת כתמיכה ארטרוגסטן 3X200 , הבנתי שיש לשים כל 8 שעות בין נר לנר. האם חייבים לדייק בשעה ? אני עובדת ושמה ב- 6 בבוקר ובמהלך היום בעבודה זה לא נח וגם נראה לי לא מפסיק אפקטיבי כי אני יושבת , אני חוזרת הביתה בערך ב- 16:30 . האם אז אפשר לשים את הנר? ולאחר מכן אני שמה שוב בלילה לפני השינה.
    שאלה נוספת, תוך כמה זמן מתבצעת ההתשרשות של העוברים?

אבקש את תשובתך בדחיפות .

תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה - IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ

ענבל
    17/02/2008

אני לא רופאה אבל אני יכולה לייעץ לך מנסיוני לעבור לזריקת גסטון במקום הנרות הלא נעימים הללו
    אני השתמשתי בזריקות שאותה את מזריקה פעם אחת ביום אפילו בערב כשאת חוזרת מהעבודה
    זוהי זריקה זולה מאד ולדעתי פחות מסוכנת לשימוש כי אחרי הפריה אני לא יודעת אם זה בדיוק טוב להשתמש בנרות באיזור זה.
    בהצלחה.(גסטון זוהי זריקת תמיכה כמו הנרות ואפילו טובה יותר כי כל החומר נשאר בגוף)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת את תשובת הרופא.

שיר
    17/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שיר

ד''ר דוד ישי
    17/02/2008

אני מניח שאת ההחזרה הראשונה עברת ב 12/2. נראה לי שסביר שתקחי את הנר השני בסביבות 1600. השרשת העובר היא ביום ה 5 לחיו ( ללא הבדל אם מחזירים אותו ביום שני שלישי או חמישי )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו