מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    דלית
    06/06/2012

שלום רב,
    אני כבר חצי שנה מנסה לתזמן את הביוץ שלי (שחלות פוליסיטציות) והיום סוף סוף הכל תקין כולל רירית הרחם - הטיפול היה 50 יח' של פיורגון.
    אבל אני מרגישה שנעשה לי עוול ובגלל חוסר שימת לב אני מפספסת את הביוץ ומזריעה לשווא.
    יום א כשהלכתי למעקב היו לי זקיקים 16,17 ו אסטרוגן 900 ופרוגסטרון 1.7
    אמרו לי תחזרי עוד יומיים...
    יום ג כשהלכתי (אתמול) היו לי זקיקים 20,22 ואסטרוגן 2500 ופרוגסטרון 2.1
    אמרו לי להזריק בשעה 22:00 אוביטרל ולבוא מחר (יום ה) להזרעה.
    הפחד שלי הוא שעד שיצרו איתי קשר להזריק את האוביטרל הביוץ כבר היה כי היו לי כאבים בצד שמאל - שם הזקיקים הגדולים.
    טילפנתני וביקשתי לעשות ב. דם כדי להיות בטוחה שלא היה ביוץ ואמרו לי שאין צורך.
    מחר אני עושה את ההזרעה עם מועקה עמוקה בלב שהביוץ כבר היה ושההזרקה של האובירטל היתה מאוחרת מדי!
    האמת אני לא יודעת למה אני כותבת פה... סתם רציתי לפרוק כי כבר לא נותרו לי דמעות.
    חצי שנה אני מחכה ליום הזה ובסוף אני מרגישה שהזריקה של האוביטרל ניתנה מאוחר מדי :-(
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

קרן
    06/06/2012

שלום לך

ראשית לא להתייאש מניסיון גם חשבתי שכאשר חשתי את כאבי הביוץ ואמרתי היה ביוץ ואין סיכוי אבל טעיתי היו לי כאבי ביוץ עזים והסתבר שהביוץ היה רק לאחר 3 ימים טעיתי והרופא הוא זה שצדק למרות האוביטרל.

אל תתייאשי ותנסי להיות רגועה זה הדרך להצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו