חולשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חולשה
    חנה
    06/06/2012

לאחר החזרת עובר מרגישה כבר תקופה חולשה ועייפות חזקה בבוקר ובמשך היום.עשיתי בדיקות דם לברזל תוצאה:70.4 ויטמין B12 תוצאה:176 וספירת דם WBC תוצאה:6.89 ורציתי לשאול אם מותר לי לאחר החזרת עובר לעשות זריקות ויטמין B12 כי זה מאד חיזק אותי בעבר כשסבלתי מחולשות.והאם אפשר לעשות עירוי ברזל?כדי להתחזק כמובן.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה

חנה
    08/06/2012

לאחר החזרת עובר מרגישה כבר תקופה חולשה ועייפות חזקה בבוקר ובמשך היום.עשיתי בדיקות דם לברזל תוצאה:70.4 ויטמין B12 תוצאה:176 וספירת דם WBC תוצאה:6.89 ורציתי לשאול אם מותר לי לאחר החזרת עובר לעשות זריקות ויטמין B12 כי זה מאד חיזק אותי בעבר כשסבלתי מחולשות.והאם אפשר לעשות עירוי ברזל?כדי להתחזק כמובן.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/06/2012

אפשר לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו