לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר
    קרן
    08/06/2012

פרופ' בידר שלום

הריון ראשון עם קלקסן לאחר 3 הריונות שהסתיימו בשבוע 5 כתוצאה מפקטור 5 (הטרוזיגוט) I-APCR נמוך

מזריקה מינון 40 עוד הרופא המטפל טוען שאין צורך ב-60 כי אני לא טיפולית וזה לא בריא לעצמות.

בעבר התייעצתי איתך לגבי זה ואכן הסכמת עם הרופא כי ניתן לסיים את ההריון עם 40
    אבל התחלתי את ההריון 51 קילו היום שבוע 16 57 קילו קצב העלייה במשקל מהיר ואני חוששת שעם אעבור את ה-65 קילו אז 40 יהיה נמוך ציינתי זאת בפני הרופא והוא טען שזה לא משנה עדיין להמשיך 40 כי אני מניעתית

מה דעתך ? לפי מה שאני יודעת זה הולך לפי משקל גוף או שזה לא הפרמטר היחיד והאם מניעתי או טיפולי זה גם מרכיב חשובכאשר נותנים מינון?

האם הינך מסכים הם הרופא כי גם עם אעבור את ה-65 קילו 40 מספיק? עליה למשל של 15 קילו זה לא עלייה חדה לשנות מינון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/06/2012

להמשיך אותו מינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

קרן
    08/06/2012

פרופ' בידר שלום

ראשית תודה רבה על תשובה מהירה

כלומר גם אתה בדעה להמשיך אותו מינון של 40 קלקסן עד סוף ההריון גם עם יש עלייה של עד 65 קילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/06/2012

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו