התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    נטע
    09/06/2012

שלום,
    עברתי לפני מספר חודשים כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי, שנעשה בהזרעה (נקלטתי בטיפול השני).
    (גילי 38) FSH 10.6 ,בדיקות הזרע של בעלי תקינות בהחלט,לאחר השבחה.
    השאלה היא האם כדאי להמשיך לנסות להיכנס להריון בהזרעה ,או שעקב זה שחסרה לי חצוצרה עדיף ישר לעבור לטיפול IVF (כבר עשיתי 3 הזרעות) .
    אני מתייעצת מכיוון שאני חוששת מכל התהליך של ה IVF , לעומת ההזרעה שהוא הרבה יותר קל וניתן לעבוד ללא להחסיר ימי עבודה.

האם במצבי (רק עם חצוצרה אחת תקינה) , בהפרייה חוץ גופית יש סיכויים ממשיים גבוהים יותר להכנס להריון לעומת הזרעה ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות

נטע
    10/06/2012

שלום,
    עברתי לפני מספר חודשים כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי, שנעשה בהזרעה (נקלטתי בטיפול השני).
    (גילי 38) FSH 10.6 ,בדיקות הזרע של בעלי תקינות בהחלט,לאחר השבחה.
    השאלה היא האם כדאי להמשיך לנסות להיכנס להריון בהזרעה ,או שעקב זה שחסרה לי חצוצרה עדיף ישר לעבור לטיפול IVF (כבר עשיתי 3 הזרעות) .
    אני מתייעצת מכיוון שאני חוששת מכל התהליך של ה IVF , לעומת ההזרעה שהוא הרבה יותר קל וניתן לעבוד ללא להחסיר ימי עבודה.

האם במצבי (רק עם חצוצרה אחת תקינה) , בהפרייה חוץ גופית יש סיכויים ממשיים גבוהים יותר להכנס להריון לעומת הזרעה ??

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו