מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקפאת ביציות- מישהי עברה את התהליך?באני02/07/2012
בשל המלצות שני רופאים שוקלת ברצינות לשאוב ולהקפיא ביציות. כל הסיפור די מלחץ וחדשני בארץ....לא ברורים סיכויי ההצלחה...אשמח אם מישהי מקוראות הפורום שעברה את התהליך תוכל לשתף אותי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות- מישהי עברה את התהליך? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2012הסיכויים קטנים.
זוהי עדיין פעולה ניסיונית.
רוב הסיכויים שהריון לאיהיה מזה.
זה נותן הרגשה שהני עשית משהוא.
עדיף להקפיא עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימור פוריות
shuni06/07/2012אני בעיצומו של התהליך. עברתי לפני כ- 10 ימים דיקור ראשון ושאיבת ביציות בשל מצבי הבריאותי - אנדומטריוזיס קשה (אני אוטוטו בת 41).
לא פשוט, כואב, מתיש (מה גם שנקודת הפתיחה שלי איננה מזהירה). תוסיפי על אלו את שבעת מדוריי הגיהנום שאני חווה בהתנהלותי מול קופ"ח כללית, משרד הבריאות וביטוח לאומי והרי לך מתכון בטוח לאובדן שפיות!
ולמרות זאת - במידה שמתאפשר לך (בריאותית), בהחלט הייתי ממליצה לך "ללכת על זה".
הצלחה ובריאות לרוב!
(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימור פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2012בגיל 40 ולמעלה אין שום טעם בהקפאת ביציות ואת ממליצה לאחרים מחוסר ידע והבנה.
בארץ יש התוית משרד הבריאות לגיל זה.
הקפאת ביציות לא תוביל אצלך לכלום ואת לא צריכה לתת עיצות אחיתופל בפורום, זה לא תפקידך לתת יעוץ ללא הכשרה והבנה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגיל 38.5 זה אפשרי ?
מאיה25/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגיל 38.5 זה אפשרי ? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2015אפשרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכויים להצלחה
מאיה26/02/2015או שזה יהיה רק בשביל להרגיש שעשיתי משהו .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש סיכויים להצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2015הסיכוי אינו גבוה,על מנת להשיג היריון ידרשו לפחות 20 ביציות מוקפאות,כמות העלולה להעסיק אותך כשנה על מנת לאגור אותה,ובהתחשב ששיעור ההפול בגיל זה הוא די גבוה,הסיכוי ללידת ילד חי נמוכה-בגיל זה המלצתי היא חזדרז ולהרות גם אם לצורך העניין נדרשת תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)