מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת זרע מקיפה שאינן תקינותאורנית17/07/2012
שלום רב,
אני בת 34 וחבר שלי בן 40.
אנחנו רוצים להקים משפחה.
טרם ניסינו להיקלט אך רציתי בשביל להיות רגועה לשלוח אותו לבדיקה הנ"ל.
התוצאות הן:
VOLUME 6.5
COLOR - NOT DONE
VISCOSITY - NORMAL
AGGLUTINATION - NORMAL
PH - 7.5
NON SPERM CELLS 1.2
UNKNOWN - COAGULATION
Concentration - 11
Total count 69
Viability - 61
Dormant - 14
Motility - 44
Prog.Mot - 33
Local.Mot 3
Average speed 29.7
Normal forms 4
Head defects 88, Oval 18,Elongated 34, Amorphous 36
Biochemistry - not requested
Mid piece defects 14
Tail defects 20
Cytoplasmic droplet 0
High value parameters: volume
Conculusion: Andrological profile: Isolated Terato zoospermia
התוצאה לפי מכון הפוריות היא: ערכי הפרמטרים השונים של איכות הזרימה תקינים למעט המורפולוגיה שהיא נמוכה. ניתן לשפר את פוטנציאל הפוריות ע"י השבחת זרע על גבי מפל צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית (IUI).
Neutrophils - Testicular cell +
Eosinophils - Prostatic cells
Lymphocytes - cell debris
Macrophages - epithelial
Spermatophages - bacteria
foam cells
Retrograd Ejaculation - not requested
Bacteriology - negative
פקססתי את התוצאות לגניקולוג שלי והוא אמר לחזור על הבדיקה בעוד שלושה חודשים ושזה לא אומר שאי אפשר להיקלט. הוא טוען שכן נוכל להביא ילדים וייתכן ואזדקק להפריה ואולי גם לא ושיכול להיות שהכל יעבור חלק.
ברצוני לציין שבן זוגי מעשן מריחואנה בסופי שבוע מזה כמה שנים ואני רק לאחרונה בסופי שבוע יחד איתו. האם התוצאות אינן תקינות סביר להניח רק מזה? כי לחלוטין עכשיו הוא מפסיק וגם אני אפסיק אם יש צורך. או האם יש עוד משהו שאמור להדאיג?
האם יש טעם לנסות להיקלט או חלילה התוצאות אומרות שאם אינן תקינות אז אם איקלט, העובר לא יחזיק מעמד ובינתיים אין טעם לנסות אפילו?
מבולבלת ומפוחדת,
אשמח לתשובה מפורטת ככל הניתן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע מקיפה שאינן תקינות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2012קודם כל הזרע הזה צריך לתת הריון.
אם את מנסה להרות ולא מצליחה אזי צריך לחפש גם אצלך האם אין בעיה.
אצל גבר שיש לו ילדים בדיקות זרע משתנות ולכן תמיד חוזרים על הבדיקה אך בגדול מהזרע הזה צריך להיות ילדים.
להפסיק את המריחואנה ולהעביר אותה אלי. לי יש כבר ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך..
אורנית18/07/2012ראשית, תודה.
שנית, האם באומרך, שהזרע הזה צריך לתת הריון, אתה מתכוון שזה גובל בהפריה או שיש מצב להיקלט גם בלי הפריה?
אני מעוניינת לדעת, טרם הבנתי מה הבעיה אצלו בבדיקות. מה לא תקין שם?
תודה ונפסיק לעשן שנינו.
האם אם ישנן קונדילומות, בקושי נשארו כי אני בטיפולים כבר חצי שנה אם לא יותר, זה אומר שאסור לקיים יחסים ללא קונדום, כי העובר יכול להידבק בזה? ככה שמעתי פעם, שזה יכול להשפיע על העובר. אמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2012לא צריך להיות קונדילומות בלידה. צריך לטפל כך שלא יהיו בלידה.
הזרע יכול לתת הריון גם באופן טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת זרע
רונה31/07/2012שלום רב,
אני מצטערת שאני משרשרת כאן אך לא ממש הבנתי איך כותבים הודעה חדשה.. סורי
בת 37 בן זוג 39 עם ילד בן 15.
קיבלנו תוצאות בדיקת הזרע מכוון שאנו נשואים כבר כמעט שנתיים וללא הצלחה...
האם יש דרך לשפר את המצב ולהיכנס להריון בצורה טבעית? אם לא- מה כן עלינו לעשות?
האם IVF היא הדרך היחידה שלנו לחלום?
מצרפת את תוצאות הבדיקה.
תודה מראש !!! רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2012יש בעיה בזרע ויש צורך בברור פוריות הגבר על מנת להגיע להבנה למה יש לו זרעונים לא בתנועה וכמות מועטה לפני תחילת כל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- רק עוד שאלה
רונה03/08/2012האם זה ייתכן למרות העובדה שיש לו ילד בן 14?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- רק עוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012אבל משהוא גורם לזה כמו תרופות ועוד וצריך לאבחן מה הבעיה והעובדה שיש לו ילד
היא טובה כי זה אומר שאפשר לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)