לפרופס' בידר-ספירת שבועות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופס' בידר-ספירת שבועות
    דנה
    18/07/2012

שלום רב לך,
    רציתי לדעת איך מתבצעת ספירת השבועות, אחרי החזרת עוברים בתהליך IVF.
    חשבתי שאם הוחזרו לי עוברים ב1 ליולי אני באמצע שבוע שלישי. (דרך אגב צריכה מחר לבצע בטא שלישית, מקווה להמשך בשורות טובות). אבל כעת קראתי כי חישוב 40 שבועות ההריון מתחיל מהיום הראשון של המחזור שקיבלתי! אז מה זה אומר בעצם?... אם קיבלתי מחזור אחרון ב16 ליוני, האם יתכן שאני באמצעו של השבוע חמישי?! ואם כן, מתי מתחילים לשמוע דופק?... יש לי חשק גדול נורא למלפפונים חמוצים ולחמוצים בכלל, זה נורמלי כבר מהשלב הזה? ממש קלישאתית אני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופס' בידר-ספירת שבועות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלונת

דנה
    18/07/2012

אני מקבלת תמיכה של:
    אנדומטרין- 1 ביום, 2 בערב
    אסטרופם- 1 בבוקר ואחד בערב
    דקסמטזון- 1/2 ביום

הבטן שלי מאד נפוחה ונראה לי שזה לא מההריון, כי זה מוקדם עדיין. האם זה נכון או שההורמונים הם האשמים בנפיחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופס' בידר-ספירת שבועות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/07/2012

מיום השאיבה יש לספור 14 יום אחורה וזה יום הוסת האחרון כך שביום בדיקת הדם את בשבוע 4.
    ודרך אגב גם לי יש תיאבון מוגבר למלפפונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו