התייעצות לאחר בדיקת פיפל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות לאחר בדיקת פיפל
    עדי
    20/07/2012

שלום,
    הנני עוברת טיפולי פוריות להפריית מבחנה. ביצענו הפסקה בטיפולים וניסינו חודש אחד בצורה טבעית ואז לפני 13 יום עברתי בדיקת פיפל על מנת להכין את הרחם למחזור ה IVF הבא. בדיקת הפיפל התבצעה כשבוע לפני המחזור הצפוי.

יומיים לאחר בדיקת הפיפל היה לי דימום בינוני פלוס למשך יומיים.
    הלכתי לבצע בדיקות. שללו מחזור (ע"י US) וגם שללו הריון (ע"י בדיקה של עלייה בפרוגסטרון ולא ע"י הערכת הבטא שכן זה היה מוקדם מדי) כך ששלחו אותי הביתה וביקשו ממני לחכות למחזור.

המחזור טרם הגיע (שבוע איחור) - עשיתי רק בדיקת הריון ביתית והיא הייתה שלילית.

השאלה שלי, מה הסיכוי שהדימום שהיה לי אחרי הפיפל היה אכן מחזור, למרות שראו באולטראסונד שהדימום לא היה ווסת ?
    האם יכול להיות שבדיקת הפיפל שיבשה לחלוטין את הווסת ? מתי לדעתך אני צפויה לקבל ווסת ? האם לספור חודש מאז הדימום שהיה יומיים לאחר בדיקת הפיפל ?
    הדבר חשוב משום שאני צריכה לתכנן את התאריכים של הטיפול IVF הבא ויש לי אילוצים על התאריכים (נסיעה מהעבודה).

בתודה מראש !
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לאחר בדיקת פיפל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר בדיקת פיפל- אנא תשובתכם

עדי
    22/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו