הפלה טבעית - שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית - שאלה
    קרן
    22/07/2012

שלום לרופאים,

בשבוע 6 (+4) נעשתה לי בדיקת דם ורמת הבטא ירדה מ1780 (יום חמישי) ל 600 (יום שישי), בבדיקת אולטראסואנד הרופא אמר שהוא רואה משהו שנראה כמו שק הריון אבל ברור שזה לא תקין. נמסר לי שזאת הפלה טבעית ושאני צריכה להגיע לבדיקת דם נוספת בעוד מספר ימים כדי לבדוק שהבטא ירדה. והשאלה: אם עברתי הפלה, איך אין לי כאבים, דימומים או תופעות לוואי? האם זה נספג בגוף? אולי זה עדיין בתוכי? איך אני אדע שזה באמת מאחורי? לאן זה נעלם אם לא היו דימומים? מתי אקבל מחזור? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה טבעית - שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית - שאלה - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    23/07/2012

את עברת הריון כימי . לא התפתח עובר והכל הולך ונספג. אין כאן פליטת שק הריון. הוא עדין לא נוצר לפיכך אין כאבים. הבדיקה הנוספת מטרתה לראות את התאפסות הביתא.
    ברגע שהביתא תתאפס הסתיים סיפור ההריון הנוכחי ומחזור תקבלי בהתאם למה שאת רגילה לקבל מימים ימימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים קשיים - לכל הרופאים. בבקשה!!!

קרן
    24/07/2012

עד עכשיו לא היו כאבים, אבל מהיום יש לי כאבי בטן, כמו כאבי מחזור אבל פי 10 יותר כואב. אני ממש צועקת ונושכת את עצמי. לקחתי אדוויל ולא עוזר. גם יש לי קצת דימומים אבל ממש חלש (לא כמו מחזור) יש לי התקווצויות חזקות וכאבים, לא מצליחה לנשום וחום מהבוקר 37.8. מה זה? המחזור שאחרי ההפלה, הבטא כבר התאפסה? או שזאת הפלה? מה לעשות?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו