היריון מטיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היריון מטיפולים
    מוריה
    23/07/2012

רופאים שלום רב
    בתאריך 7/6 עברתי החזרה של עובר אחד שהיה מוקפא שנה לשמחתי הרבה אני בהיריון ובטא עלתה יפה בתאריך 8/7 הלכתי לרופא לבדוק שקים ודופק . הרופא ביצע את הבדיקה וראה רק שק היריון אבל אחרי כמה דקות של בדיקה קצת לא נעימה הוא הצליח לראות את העובר ושמע גם דופק וכול זה אחרי רק 7 דקות למרות זאת הוא שלח אותי למכון א.ס לבדיקת היריון צעיר מצורף פה הא.ס אבקש את חוות דעתכם ומהו היריון צעיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון מטיפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום נוסף

מוריה
    23/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון מטיפולים - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    23/07/2012

הצילום ששלחת מראה עובר עם דופק .הריון צעיר הוא הריון התחלתי
    אינני יודע למה הרופא שלח ותתך לבדיקה נוספת ,לא ציינת מה הוא אמר לך . יתכן שרצה לראות צמיחה תקינה של ההריון או שרצה לשעוד זוג עיניים יראה את הבדיקה.
    מאמין שאם היית שואלת אותו הוא היה עונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

מוריה
    23/07/2012

קודם כול תודה רבה על ההתייחסות המהירה הרופא אמר שלקח לו הרבה זמן למצוא את העובר ולשמוע דופק וגם שמבנה הרחם שלי שונה וגם לאור העבר של ההפלות עברתי הפלה בשבוע 9 (גרידה) עקב זה שלא היה דופק ועוד הפלה בשבוע 24 עקב מום בעובר
    בשבוע האחרון יש לי הפרשות חומות צהובות ללא דימום וללא כאבים עזים רק קצת כמו כאבי מחזור האם זה נורמלי ? ההפרשות קצת פחתו אבל עדיין מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו