האם ללכת לניסיון 1 של ivf בת 44.3

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם ללכת לניסיון 1 של ivf בת 44.3
    י.
    24/07/2012

אולי לשם הקפאת עוברים, של ביצית שלי ותרומת זרע, שניתן להחזיר לרחם גם לאחר גיל 45. האם שווה לנסות? ולו פעם 1, או הסיכוי כה נמוך שלא כדאי להיכנס לזה בטיפולים של שנים? וללכת ישר לתרומת ביצית ותרומת זרע..? כי יש תקדימים שנשים הרו גם באופן ספונטני (נדיר). בילד ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ללכת לניסיון 1 של ivf בת 44.3 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/07/2012

לא כדאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ללכת לנסיון 1 של ivf - בת 44.3

שושי
    24/07/2012

תודה! אזי הפתרון להורות הינה השתלת ביצית.?! (ותרומת זרע). האם יש לי אורכת זמן כחצי שנה נניח, לשם התחבטות.? ובכלל, מה קצב (בירידה ב-% ממה שנשאר).. של האצת בלות הפיריון, כל חודש לפחד.., כל חודשיים, שלושה.? האם יש לי אורכת זמן ? כי נשים עד 54 יכולות לנסות עם ביצית צעירה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ללכת לנסיון 1 של ivf - בת 44.3 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/07/2012

כדאי להרות כמה שיותר בתרומת ביצית על מנת להיות אמא צעירה ככל שיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו