גלולות פרוגילוטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גלולות פרוגילוטון
    אלישבע
    26/07/2012

שלום רב, הנני בת 36 ויש לי כשל שחלתי שידוע לי מזה 10 שנים. בעבר לקחתי גלולות למניעת הריון להסדרת המחזור ואז קיבלתי פרוגילוטון להסדרת המחזור. לקחתי למשך שנתיים את הכדורים הללו. עדיין לא החלטתי אם ללכת בדרך של תרומת ביצית או אימוץ והפסקתי מזה שנה לקחת את הפרוגילוטון ושאלותי הן:
    1) האם כדאי לקחת פרוגילוטון גם אם לא אלד כדי ל"הפעיל את המערכת" ולמנוע מחלות שונות כמו: מחלות לב, סרטן בשחלות, אוסטופורוזיס וכדומה?
    2) האם יש קשר בין פרוגילוטון לכולסטרול רע? כאשר הפסקתי לקחת את הפרוגילוטון ירד לי הכולסטרול הרע משמעותית.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות פרוגילוטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות פרוגילוטון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2012

אלישבע שלום
    פרוגילוטון הוא עוד טיפול הורמונלי תחליפי שניתן לעיתים בגיל המעבר,הורמונים ובתוכם גם הפרוגילוטון עלולים לעלות את רמתה-LDL ה"כולסטרול הרע" ולכן הם צריכים לינתן בפיקוח רפואי.
    באופן כללי יש מקום בגילך הצעיר גם אם אינך מעוניינת בהריון לשקול טיפול הורמונלי תחליפי על היתרון הגלום בו בכל הנוגע לתופעות גיל המעבר-גלי חום הזדקנות העור ,מצב הנרתיק ,ומניעת אוסטאופורוזיס-דלדול עצם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו