מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטן של חודש חמישי בשבוע שישיטל29/07/2012
היי,
תאריך המחזור שלי היה ב16.6. אני לאחר IVF, ההחזרה היתה ב1 ליולי.
הוחזרו לי 4 עוברים, אני בת 41.8.
גם מהטיפולים עצמם היתה לי בטן נפוחה.
איך יודעים אם הבטן השמנה שהיתה לי (לא הייתי שטוחה גם קודם, גם בלי הטיפולים) היא בטן הריונית או לא? בכל זאת... 4 עוברים... אולי יש קשר?
ושאלה נוספת, אני חיה לבד, עם חתול. אין, לצערי הרב, מי שינקה לו את הארגז חוץ ממני. זה חתול שאומץ לפני 4 שנים מהרחוב וחוסן ואינו יוצא החוצה. במסגרת הבדיקות שנדרשתי לעשות כהכנה לטיפולים (זרע מתרומה) עשיתי גם בדיקת טוקסופלזמה שיצאה תקינה.
איך בכלל נדבקים בחיידק הזה? האם כפפות זה מספיק בטוח?
(החתול האהוב שלי מנושק לעיתים קרובות....)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו....
טל30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן של חודש חמישי בשבוע שישי - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2012יש לבצע בדיקת א.ס. בהקדם.
לגבי החתול: יש לברר האם יש לך חיסון לטוקסופלזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות
טל30/07/2012עשיתי אולטרסאונד אתמול, יום ראשון, נצפה שק הריון ושק חלמון. עדיין לא דופק.
נשאר עובר אחד מכל הארבעה....
ולגבי הטוקסופלזמה- IgG וגם IgM שלילי. אני מניחה שאין לי נוגדנים. מה עלי לעשות? לא הבנתי מה הקטע עם הכפפות, הרי ממילא אני לא נוגעת בצואה עם הידיים ומיילא שוטפת ידיים אחרי כל נקוי. (לא אחרי נישוק אבל...)
:)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול- המשך תשובה לתגובתך
טל01/08/2012(ראה הודעה קודמת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות - תגובה
פרופ' שחר קול06/08/2012יש להמשיך ולעקוב כדי לוודא הופעת דופק ותקינות ההריון.
לגבי החתול - הסיכון כנראה קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתול
אריאה05/08/2012נידבקים מהצועה שלו אבל עם הוא 4שנים כבר איתך אזבטח כבר נידבקת ואת חסינה
אין מה לדאוגבקשרלזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)