מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועד ביוץלא יודעת מה29/07/2012
שלום רב!
בדקתי במחשבון ביוץ באינטרנט לגבי מועד הביוץ הבא שלי. תאריך וסת אחרון 8/7/12, ואורך מחזור 29-30 יום. יצא לי שהביוץ צריך להיות ב-3/8 או ב-4/8.
כיצד זה יכול להיות,אם עפ"י החישובים שלי הווסת הבאה צריכה להיות כבר ב-7/8?אני בנתיים לוקחת גלולות (מתכוונת לחזור לטיפול החזרת מוקפאים בקרוב מאוד, לוקחת גלולות בהמלצת הרופא בבית החולים), אבל עדיין משהו בתאריכים לא מסתדר לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..אשמח לתשובה!
לא יודעת מה31/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה??
לא יודעת מה02/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012הוסת תמיד באה 14 יום מהביוץ.
ככה שתעשי חשבון לבד, אם את מקבלת באופן סדיר הביוץ ביום 14 וכך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מועד ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
הגלולות ידחו את מועד הביוץ הבא שלך ,את צפויה לקבל מחזור נוסף לאחר הפסקת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד ביוץ - תגובה - תגובה
ד''ר ישראל וגמן13/08/2012האם את לוקחת גלולות (האם זה גלולות למניעת הריון ) להסדרת מועד הוסת הבא לתכנון המשך הטיפול. אזי כפי שנכתב לך בסיום הגלולות תקבלי דימום שאינו הוסת הטבעי (הגלולות דוחות את המחזור ) ואז רופאך יוכל לתכנן את ההמשך. כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מועד ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום,לקיחת גלולות תאפשר דחיית הביוץ שלך ,בנוסף לאחר הפסקת הגלולה יופיע מחזןר נוסף,ויתכן שלפי תחשיב זה נקבע מועד הביוץ הבא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד ביוץ - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/08/2012המיואשת
הביוץ מתרחש עפ"ר 13-14 יום לפני הוסת הבאה.
לפי חשבוני אם הוסת האחרון היה ב-8/7/12 והבאה תהיה ב- 9-10/8/12 הרי הביוץ יהיה ב-27/7/12.
בכל מקרה לשם החזרת מוקפאים אנו עוקבים אחרי הביוץ באמצעים מספר כגון: בדיקות אולטראסאונד ובדיקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)