השתרשות??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השתרשות??
    נועה
    30/07/2012

מאתמול יש לי דימום חלש מאוד (רק בניגוב) והתכווצויות כמו של מחזור ואפילו חזקות מהרגיל. באופן עקרוני לא נראה לי שזה מחזור כי זה הגיע 10 ימים לפני הזמן.. ברצוני לדעת האם יש סיכוי להשתרשות? וכמה זמן נמשך דימום השתרשות? ומתי כדאי לעשות בדיקה?

תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתרשות??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתרשות?? - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    30/07/2012

לא כתבת אם את לאחר טיפול כן או לא. לפי מה שכתבת הדימום הופיע מספר ימים מועט מהביוץ אם אל ללא טיפול או החזרת העוברים אם את בטיפול. בכל מקרה זה לא נראה כוסת. לגבי השתרשות יתכן אך זה אינו אמור להיות עם כאבים זמן רב כל כך אלא זמן קצר
    בהתאם למועד שתקבלי את הוסת הבא אפשר יהיה לשפוט ביתר קלות מה היה הדימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתרשות??

נועה
    30/07/2012

תודה על התגובה, הייתי מספר חודשים ללא מחזור, לאחר נטילת duphaston קיבלתי מחזור ומאז עברו 26 ימים (במצב רגיל המחזור שלי 34 יום) ועכשיו יש את התופעות שרשמתי... מתי רלוונטי לבצע בדיקה? כמה זמן בדר"כ מופיע דימום של השתרשות? ואילו תופעות יש לו?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתרשות?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2012

נועה שלום
    דמם השתרשות הוא דמם מועט ולטווח קצר,הפשוט ביותר לבצע בדיקת דם לאסטרוגן,פרוגסטרון וביטה,שתגדיר את מצבך באופן מדויג ולא ספקולטיבי,ואפילו תשלול הריון כימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו